Af Webstud/TR - 20/07-17 14:06; Opdateret: 20/07-17 14:25

TV: Afsløret af sit eget kropskamera: Her planter betjent narko på gerningsstedTV: Afsløret af sit eget kropskamera: Her planter betjent narko på gerningssted

Han er øjensynligt blevet fanget med fingrene i kagedåsen.

En politimand er fanget på video, hvor han angiveligt planter stoffer på et gerningssted, skriver The Baltimore Sun.

Richard Pinheiros kropskamera har filmet videoen, der er blevet offentliggjort af den offentlige forsvarsadvokat. I den ser det ud til, at betjenten lægger narko på det gerningssted, der er i gang med at blive undersøgt.

Videoen blev offentliggjort for at få frigjort den mand, der blev dømt, efter narkotikaen blev fundet på stedet.

Betjenten havde slukket sit kamera i episoden, hvor han ser ud til at plante stofferne. Denne del blev dog optaget automatisk af kameraet, før betjenten manuelt tænder kameraet igen.

Dette belyser ifølge advokat Deborah Levi, hvor vigtige kropskameraer er, og hvor dårlig idé det er at lade betjente slukke kameraet manuelt:

- Vi har i lang tid støttet brugen af kropskameraer til betjente for at hjælpe med at identificere ureglementeret adfærd i politiet, men sådanne optagelser er meningsløse, hvis anklagere forsætter med at være afhængige af disse betjente - specielt hvis de ikke afslører deres dårlige handlinger, fortæller hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Prins Felix går sin egen vej - gør...
bt.dk
Se billederne: FCM hyldet i stor stil...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx