Af Ritzau - 19/12-16 19:04; Opdateret: 19/12-16 19:59

Tre personer såret ved skyderi i ZürichTre personer såret ved skyderi i Zürich

Tre personer er såret ved skyderi nær et islamisk center i den schweiziske by Zürich, oplyser lokalt politi.

storybild

Bombeeksperter fra schweizisk politi er mandag aften blevet tilkaldt til et islamisk center i Zürich efter et skyderi, hvor tre er såret. (Billede: Reuters/Arnd Wiegmann)

Tre personer er såret efter et skyderi i det centrale Zürich i Schweiz. Det bekræfter lokalt politi ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ifølge den lokale avis Blick er skyderiet sket i et islamisk center i byens centrum. Avisen 20 Minuten skriver, at en gerningsmand angiveligt er på fri fod.

Begge medier skriver, at politiet har spærret et større område omkring det islamiske center af. Området er også center for byens finansielle sektor og ligger nær byens største banegård.

Politiet ønsker ikke at oplyse mere, blandt andet om skyderiet er foregået på det islamiske center, eller om målet var en af de nærliggende virksomheder.

Derfor står en række ting stadig uklart. Det vides ikke, under hvilke omstændigheder skuddene er faldet, eller hvad der er gået forud for.

Ifølge schweiziske medier er de tre sårede blev fundet på gaden uden for det islamiske center.

Blick skriver, at det islamiske center hovedsageligt benyttes af et somalisk mindretal i byen. Der er plads til omkring 80 mennesker i centret, men mandag aften var der angiveligt kun omkring et dusin til stede.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
Salah gik grædende fra banen: Hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx