Af Simon Boas - 04/07-17 21:20

Trump forargede igen: 'Søde, du er sindssyg'Trump forargede igen: 'Søde, du er sindssyg'

Søndag formåede den amerikanske præsident Donald Trump endnu engang at forarge store dele af verden, da han på Twitter delte en video af sig selv, der fælder og tæver en mand, hvis hoved er dækket af et logo fra tv-stationen CNN.

storybild

USA's præsident Donald Trump. (Billede: MANDEL NGAN)

Opslaget og videoen, der er 28 sekunder lang, har siden delt sig som en steppebrand på de sociale medier, hvor den amerikanske præsident nu får hård modvind fra en lang række politikere, journalister og kendisser.

Det gælder blandt andet den amerikanske tv-personlighed Andy Cohen, der på selvsamme medie, som Trump delte den omdiskuterede video, langer hårdt ud efter milliardæren.

'Søde, du er sindssyg,' lyder det, mens han refererer til videoen.


Den nu tidligere præsidentdatter, Chelsea Clinton, holder sig heller ikke fra at kommentere sin mors konkurrent ved det seneste præsidentvalg.

På Twitter skriver hun datoen for den dag, hvor den amerikanske uafhængighedserklæring blev vedtaget, 2. juli 1776, efterfulgt af gårsdagens dato, 2. juli 2017, hvor Trump således valgte at dele den omdiskuterede video:


Videoen er heller ikke gået næsen forbi hos de danske politikere. Anders Samuelsen tweetede kort efter, at Donald Trump bør stramme op.

'Jeg synes at @realDonaldTrump fra NU skal stramme op, fokusere på kampen for frihed og udvise respekt for præsidentembedet.':


Trump har ikke selv kommenteret videoen, siden han lagde den ud søndag, men i en udtalelse søndag kalder en talsperson fra CNN det en 'trist dag'.

'Det er en trist dag, når USA's præsident opfordrer til vold mod reportere,' lyder det, inden det bliver tilføjet, at Trumps opførsel er barnlig og 'langt under værdigheden til hans embede'.

' Vi vil fortsætte med at passe vores arbejde. Han burde begynde at gøre sit.'

Trump taler om rumfart - denne mand kan slet ikke skjule sine inderste følelser
Trump taler om rumfart - denne mand kan slet ikke skjule sine inderste følelser

Stephen Hawking advarer om Trump-beslutning: Jorden kan blive totalt ubeboelig
Stephen Hawking advarer om Trump-beslutning: Jorden kan blive totalt ubeboelig

LÆS OGSÅ: Hawking advarer om Trumps klimadom: 250 grader og svovlregn

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Irriteret Magnussen havde ingen ord:...
bt.dk
Uheldig kameramand måtte syes efter...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx