Af - 10/10-16 20:53; Opdateret: 11/10-16 11:14

Ni ting flypersonalet ville ønske de kunne sige til passagererneNi ting flypersonalet ville ønske de kunne sige til passagererne

Men som de holder for sig selv

Bildstrecke im Grossformat »

Flypersonale oplever ofte mange mærkeligt ting, når de er på arbejde. Klik dig igennem galleriet og læs mere.

Her er ni ting, som flypersonalet ville ønske, at de kunne sige til gæsterne i luften.

Snart starter efterårsferien, og det betyder for mange ferie med fly som transportmiddel.

Som passager er du muligvis mest opmærksom på den feriedestination, som du er på vej til, når du har sat dig solidt i flysædet. Men mens du slapper af, er kabinepersonalet på job.

Dét er der mange passagerer, som ofte glemmer, når de skælder ud på grund af et forsinket fly eller brokker sig over, at deres øl er for varm, eller maden er for kold.

Norske Side3 har spurgt en række stewarder og stewardesser om, hvad de ville ønske, at de kunne sige til flypassagerne, men som de er nødt til at holde for sig selv.

Efter eget ønske og af hensyn til deres arbejdsplads, har de alle valgt at være anonyme.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om arbejdsmiljø og forretning.

Det dér er ikke vand

- Jeg synes altid, at det er ulækkert, når passagerer vælger at gå på toilettet på strømpesokker og i værste fald på bare tæer. Det er virkelig noget, som jeg har lyst til at kommentere, for det der ligger på gulvet, er ofte ikke bare vand.

Stop med at opføre dig som en idiot

- Når passagerer vælger at presse sig ind i det lille køkken ved siden af toilettet, og de råber noget dumt som: 'her er godt nok ikke meget plads'. Det bliver der hvert fald ikke mere af, at de står her.

Det er dig, som er for stor

- Når en overvægtig passager på grund af sin store mave kæmper for at slå sit bord ned og udbryder: 'her er godt nok ikke meget plads'. Her tænker jeg bare, at du burde tage i Fitness-centret.

'Hvad flyver vi over nu'

- Et fælles spørgsmål er: 'hvor er vi nu?'. Det er ofte umuligt at besvare, så jeg siger altid bare 'Krakow'. Det er normalt kun kaptajnen, der er i besiddelse af et kort, der viser over 40.000 fod.

Overvægt

- En af de mest irriterende typer passagerer, er dem som skubber grænsen for, hvor meget håndbagage man må have med til det yderste. 'Jeg kan ikke få plads til min håndbagage', er meget almindeligt at høre. Hvis jeg hopper lidt på det, vil det måske passe.

Brugte bleer

- Jeg har oplevet, at passagerer giver mig brugte bleer, når jeg samler skrald. 'Det er bare tis', forklarer de, når man siger, at de skal kastes i toilettet. Jeg er da ligeglad!

'Jeg har brug for hjælp'

- Høje, voksne mænd, der beder os (kvinder) om at få deres bagage ud rummet over dem er også en klassiker. Du er højere end mig og vejer meget mere. Jeg tror, at du klarer det meget bedre selv.

'Aldrig igen'

- Hvis nogen har haft en dårlig tur, er det ikke ualmindeligt, at blive skældt ud og høre noget lignende: 'jeg kommer aldrig til at flyve med jer igen'. Der har jeg bare lyst til at sige, at det håber vi heller ikke, at I gør.

'Få dig lidt søvn'

- Kommentarer om ens udseende er heller ikke ualmindelige. Jeg har blandt andet fået at vide, at jeg virkelig så træt ud. 'Du ligner heller ikke en blomst selv' har jeg bare lyst til at skrige tilbage.

God idé? Flyselskab tilbyder nu børnefri sæder
God idé? Flyselskab tilbyder nu børnefri sæder

Flere og flere uregerlige flypassagerer skaber problemer
Flere og flere uregerlige flypassagerer skaber problemer

SAS går til Højesteret - nægter passagerer erstatning
SAS går til Højesteret - nægter passagerer erstatning

Charterruter skal give nyt rygstød til Karup Lufthavn
Charterruter skal give nyt rygstød til Karup Lufthavn


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx