Af - 28/03-17 10:28

Betjente bag stort fund: Stor hemmelighed skjult i bananerBetjente bag stort fund: Stor hemmelighed skjult i bananer

Spansk politi gjorde et utroligt fund, da det fandt en kasse med mærkelige bananer fra Sydamerika. De grønne bananskræller indeholdt nemlig noget helt andet end bananer.

Bildstrecke im Grossformat »

En spansk og en italiensk statsborger er blevet anholdt, efter de forsøgte at smugle 17 kilo kokain ind i Spanien. Deres fremgangsmetode var dog noget kreativ, for de havde gemt kokainen i 57 falske bananer, som var skjult blandt almindelige bananklaser, skriver Guardia Civil.

Bananerne var støbt i blødt materiale, som indeholdt små pakker af ren, hvid kokain. Sendingen blev dog afsløret, da lasten blev testet for spor af kokain. Det er ikke første gang, at kokain er blevet fundet gemt i banankasser. Også i Danmark har man tidligere set banankasser, der indeholdt store sendinger af kokain - den gang var narkotikaen dog gemt imellem bananerne.

Tiltale: Seks mænd indsmuglede og solgte kilovis af kokain
Tiltale: Seks mænd indsmuglede og solgte kilovis af kokain

19-årig tysker på flugt: Pralede på 'det mørke net' om drab på 9-årig dreng
19-årig tysker på flugt: Pralede på 'det mørke net' om drab på 9-årig dreng

I den første sending af falske bananer fandt politiet syv kilo kokain, og i en senere forsending, blev der fundet yderligerer ti kilo kokain. I Danmark ligger gadeprisen for et gram kokain på mellem 300-600 kr. Det svarer til, at et kilo kokain på det danske gademarked vil koste omkring en halv million kroner.

De falske banener blev beslaglagt i november måned, og lige nu efterforskes sagen ydeligere, fordi der mistanke om, at der er flere bagmænd i sagen.

LÆS OGSÅ: 20 fantastiske ting, bananer gør ved din krop

LÆS OGSÅ: Politi finder 1,7 ton kokain gemt blandt bananer

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK flirter med skrækscenarie: 'Det...
bt.dk
Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Politiet efterlyser onanerende mand...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx