Af Webstud/JP - 29/11-17 21:51

Mor sørgede over sin afdøde datter: Så slog tyvene til Mor sørgede over sin afdøde datter: Så slog tyvene til

Moren var på datterens dødsleje for at sige sit sidste farvel, da familien blev udsat for et forfærdeligt indbrud

storybild

15-årige Daisy, som fik stjålet sine kæreste ejendele, efter hun havde tabt kampen mod kræft.   (Billede: Facebook/The Daisy Fund )

47-årige Natalie var på vej til datterens hospice, da tyve brød ind i familien hjem og stjal nogle af datterens kæreste ejendele. Nu appellerer både familie og politi til tyvene for at få tingene tilbage.

Det skriver Expressen.

Den bare 15-årige Daisy Elbrow fra Bournmouth i England havde kæmpet mod en sjælden kræftsygdom i over et halvt år, da hun døde den 15. november i år.

Da moren, Natalie Elbrow, besøgte datteren for at sige sit endelige farvel, vendte hun hjem til et frygteligt syn.

Tyve havde brudt ind i familiens lejlighed, mens moren var væk, og de havde stjålet flere af familiens ejendele. Heriblandt den afdøde datters computer, hvor der befinder sig hundredvis af billeder og minder, som er uerstattelige.

Tyvene stjal endda også datterens øreringe.

»Computeren havde alle hendes ting på og alle hendes billeder. Computeren betød så meget for Daisy, og jeg er desperat for at få den tilbage«, fortæller moren i et Facebook-opslag fra det lokale politi.

Sagen har fået meget opmærksomhed både i England og internationalt, og det engelske politi i byen Dorset er meget opsatte på at finde Daisys ting.

»Jeg opfordrer alle, der ved, hvem der var ansvarlig for denne forbrydelse, eller ved hvor Daisys computer er, om at gøre det rigtige og enten komme frem eller aflevere computeren til politiet«, skriver politiet i Dorset på Facebook.

Se hele politiets opslag her:

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye dokumenter kommet frem: Kan...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hollie forsøgte at redde kvinde, der...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx