Af - 03/02-16 11:20

LISTE: Derfor skal du finde sammen med en stærk kvindeLISTE: Derfor skal du finde sammen med en stærk kvinde

Stærke kvinder kan godt virke intimiderende, men der er faktisk en lang række fordele ved at have en alfakvinde i sit liv.

Bildstrecke im Grossformat »
Det amerikanske magasin Cosmopolitan har samlet ni mere eller mindre videnskabelige eller indlysende grunde til, at kvindens vagina giver mandens penis baghul. Vaginaer har den samme surhedsgrad som et glas vin. Alene sammenligningen giver jo stilpoint. Den såkaldte pH-værdi hos kvinder ligger imellem 3,8 og 4,5, mens et glas vin typisk ringer ind med en værdi på mellem 3-4. I modsatte ende, så ligger mandens sæd i den mere basiske ende på mellem 7,2 og 8,0. Vand har en værdi på 7,0. Vin vinder over vand, sådan er det. Klitorissen har dobbelt så mange nerveender som en penis. Knoppen vejer ind med 8000 imod penisen, der kun kan præstere i omegnen af 4000. Forresten har resten af kvindens skød yderligere 15.000 nerveender, så der er mændene bagud på point. Vaginaer kan løfte vægte. Ved at klemme sammen om et 'æg' med en snor i, der så er fæstnet til et tungt objekt, og så er det bare ellers om at løfte derudaf. Tilbage i 2009 lød en frisk verdensrekord i skedeløft på omkring 15 kg. Ifølge gynækologen Michael Krychman findes der en lidelse, der hedder 'penis captivus,' hvor musklerne i kvindens skede under samleje klemme så hårdt sammen om mandens penis, at den reelt bliver fanget og holdt fast. Det 'aflåste samleje' gør det umuligt for manden at trække 'følehornet' til sig. Flere gynækologer anbefaler, at man ikke bruger andet end vand til at vaske sin vagina med, en af årsagerne er, at den simpelthen renser sig selv. Det giver endnu et stik til kvindens kønsdel, mens indehaverne af den mandlige penis står og spilder tiden med at skrubbe under bruseren. Mens en mand ofte er sendt til tælling og får umanerligt tunge øjenlåg efter udløsning, så er topmålet for mændgen af orgasmer en kvinde kan opnå under sex nærmest uendeligt. Mandens skræv er unægteligt noget mere sårbart end kvindens. Tilbage i 2006 fik en ung mand et slag fra en 'ven' i de ædlere dele. Vævet omkring hans testikler tog så meget skade, at den ene sten løsnede sig fra bindevævet. Lægerne frygtede, at han ville miste evnen til at få børn. Desuden er det sjældent, at man ser kvinder stå foroverbøjet i flere minutter efter beskeden kontakt til skridtregionen. Ny forskning tyder på, at stamceller, der er raffineret ud fra kvindens månedlige menses, kan modvirke hjertestop. Metoden er stadig i udviklingsstadiet, men det er jo ikke fordi, at en penis sådan rigtig har kureret nogen for noget alvorligt, så der er igen point til det kvindelige underliv. En vagina kan klemme en baby på størrelse med en vandmelon ud, mens mandens penis har en risiko for at 'knække under samlejet.'

Kvinder er som bryster: De er dejlige uanset slags.

I denne artikel vil vi dog fokusere på fordelene ved at finde sammen med en alfahun. Tanken om en sådan kan nemlig hurtigt give associationer til en tyrannisk matrone, hvis skede har tænder og tandbøjle - men det er nu sjældent tilfældet.

Derfor skal du finde sammen med en stærk kvinde:

Hun hviler i sig selv


"Ser min mås stor ud i disse bukser?". En stærk kvinde vil aldrig spørge dig, om hvad du synes om hendes udseende eller væremåde , for hun er ganske enkelt ligeglad med, hvad du synes. Kan du ikke lide lugten i bageriet, kan du finde et andet sted at købe brunsvigere.

Hun vil udfordre dig til at blive en bedre mand


En alfakvinde vil ofte gerne have en alfahan - om hun skal skabe ham selv. Hun vil derfor altid opmuntre dig til at nå dine mål og drømme. Også selvom det kræver et skub. Eller et spark i røven.

Hun lever livet i overhalingsbanen


Og det gør hende sjov at være sammen med. Hun er ikke bange for at prøve noget nyt, og accepterer aldrig tingenes tilstand, hvis situationen er negativ, bare fordi det er nemmest.

Hun vil gerne have dig, men hun behøver dig ikke


Hun er ikke sammen med dig, fordi hun gerne vil være sammen med dig. Ikke fordi du på nogen måde skal redde, forsørge eller hele hende.

Hun er aldrig efter dig


En alfahun kunne aldrig drømme om, at spilde sin tid på at brokke sig over de gøremål, du igen ikke har fået gjort. I stedet vil hun finde en måde, at gøre dem på selv. (At hun før eller siden bliver træt af din dovenskab og stikker af til Vegas med Proaktive Peter er en anden snak).

Hun tøver ikke med at tage det første skridt


Det første kys, det første knald og den første kærlighedserklæring. En stærk kvinde har ikke travlt, men klokken siger 2016, så hvis du går rundt som katten om den varme grød, så spiser hun den for øjene af dig.

Du skal aldrig være bekymret for hende


Hun er ikke en prinsesse; hun er dronning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx