Af David Andersen - 17/08-17 21:57

Tog på bar for at få venner - kort efter blev han tæsket halvt ihjelTog på bar for at få venner - kort efter blev han tæsket halvt ihjel

25-årige Carl Johnson er offer for en hate crime, siger hans bror.

storybild

En ensom mand blev lørdag aften offer for en frygtelig forbrydelse i den engelske by Rochdale nær Manchester.

25-årige Carl Johnson var netop flyttet dertil, fordi han havde fået nyt job, og tog lørdag på bar for at møde mennesker - han kender nemlig ikke et øje i sin nye by.

Men på vej hjem fra baren blev han overfaldet af tre mænd og en kvinde, der gav ham så mange tæst, at han blandt andet fik kraniebrud og blødninger i hjernen. Han er nu indlagt på en intensivafdeling, hvor han glider ind og ud af koma, og han kan se frem til mindst seks måneders genoptræning, før han bliver god igen.

Det oplyser hans bror til The Independent.

»Han var nødt til at rulle sig sammen til en kugle. Havde de ramt ham hårdere, ville de have dræbt ham. Han er ingen kriger. Et vindstød kan vælte ham, siger broren, Mark, til The Independent.

På billedet: Carl (t.v.) og Mark Johnson.

Mark er overbvist om, at hans bror var offer for en hate crime. Han er homoseksuel, og det må have pisset nogle primitive typer af, mener Mark.

»Han er tydeligt bøsse på grund af sin gestikulation og måden han taler på«, siger Mark.

Gerningsmændene, som efterlod Carl Johnson blødende og livløs på en mørk vej, er endnu ikke blevet anholdt. Politiet er i gang med at gennemgå materiale fra overvågningskameraer i området, hvor angrebet fandt sted.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Henriks nevø afslører private...
bt.dk
Røde Kors med nødråb: 'Situationen er...
bt.dk
Christian Kjær om det svære farvel...
bt.dk
Fona-ejer trak millioner ud inden...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx