Af - 31/10-14 09:12; Opdateret: 31/10-14 09:34

Ekspert: Mænd er IKKE utro hvis deres kvinder får plastikkirurgiEkspert: Mænd er IKKE utro hvis deres kvinder får plastikkirurgi

En selverklæret sexekspert fra England fortæller, at kvinder over 40 år SKAL have foretaget plastikkirurgi, hvis de vil undgå, at deres mænd er dem utro.

storybild

Sexeksperten er selv 41 år gammel. (Billede: Louise Van Der Velde)

Er du over 40 år? Og frygter du, at din kæreste/mand flygter fra dig og i armene på en yngre model?

Så skal du ikke frygte længere... Hvert fald hvis man skal tro den selverklærede sexekspert Louise Van Der Velde fra England, der har sin egen parterapi-klinik i London.

Hun fortæller, at opskriften på at holde på din mand er simpel. Du skal såmænd bare være villig til at lægge dig under kniven.

- Jeg tror ikke på, at man ældes med ynde... Jeg mener, at det helt klart er kvindens ansvar, når de lader sig selv gå i forfald i løbet af tiden, siger hun til Daily Mail og fortsætter:

- Mænd har ret til at kigge andetsteds, og de har ret til dyrke sex med en attraktiv kvinde.

Ny trend: Unge kvinder vil se mere 'kunstige' ud
Ny trend: Unge kvinder vil se mere 'kunstige' ud

TV: Christinas krop ødelagt af brystoperation: Implantat faldt ud
TV: Christinas krop ødelagt af brystoperation: Implantat faldt ud

Så snart kvinder kan se, at deres krop begynder at se ældre ud, så skal de bare få ordnet deres bryster, få fedtsugninger osv.

- Ingen er virkelig helt tilfredse med deres udseende, når de er overvægtige og ikke ser godt ud, lyder det fra den 41-årige Van Der Velde.

Den for nogen kontroversielle anbefaling har ført til flere succeshistorier for ægteskaber, der har været tæt på at bryde sammen, hvis man skal tro parrådgiveren. Louise Van Der Velde lægger dog også vægt på, at kvinder ikke skal ligne plastikdukker, og at der findes kirurger derude, som kan gøre et godt og 'naturligt' stykke arbejde.

Og som man selv kan se, så har hun også fået foretaget nogle operationer. Hun oplyser også, at hun har fået lavet sine bryster, læber samt fået fjernet rynker.

Til mænd er hun knap så skrap. Hun siger, at hvis de bare spiser fornuftigt og træner jævnligt, så behøver de ikke at lægge sig under kniven.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tasja fik erstatning efter...
bt.dk
Eksperterne vurderer: Disse...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx