Af - 20/01-15 08:25

TV: Lamborghini kører galt med mere end 300 km/tTV: Lamborghini kører galt med mere end 300 km/t

Fart er farligt - det viser denne video i særdeleshed.

Politiet i Ungarn har netop frigivet en video af en Lamborghini, der kører galt med mere end 300 km/t.

Videoen er en skræmmekampagne, der skal vise andre bilister med træng til fart, hvor galt det kan gå.

Ulykken skete 5. september sidste år i det sydvestlige Ungarn, og to passagerer kom slemt til skade. Den ene var føreren, mens den anden filmede bilen i fart – indtil det går galt.

TV: Kvinde bliver ramt af lastbilhjul i fuld fart - overlever mirakuløst
TV: Kvinde bliver ramt af lastbilhjul i fuld fart - overlever mirakuløst

Farten kommer helt op på 335 km/t, men ulykken sker omkring de 315 km/t. Pludselig fornemmer man, hvordan føreren mister kontrollen over bilen, og man hører skrig fra de to personer i bilen. Så stopper kameraet med at filme.

De efterfølgende billeder viser, at Lamborghinien har rullet sig en ordentlig tur ud i vejkanten og samtidig skrællet hele autoværnet. Herefter bryder Lamborghinien ud i brand og ender som forkullet aske. Heldigvis kom de to personer ud af bilen inden branden opstod, og blev fragtet til hospitalet.

TV: Køretur kunne have endt helt galt!
TV: Køretur kunne have endt helt galt!

Fartdjævlen er en Lamborghini Huracan fra 2014, der afløste dens tidligere superbil Gallardo. Ifølge Lamborghini accelererer Huracanen fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder og tophastigheden er 325 km/t.

De to personer i bilen fik altså Lamborghinien op på 335 km/t, og forhåbentlig vil klippet vise andre, at det er utrolig farligt at komme op på sådanne hastigheder.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx