Af JULIE LAURS BUNDGAARD - 16/05-17 22:41

Reddede sin 16-årige datter på mors dag: Mistede selv livetReddede sin 16-årige datter på mors dag: Mistede selv livet

En 55-årige mor fra Long Island, forsøgte på mors dag at redde sin datter fra en bil, der kom kørende mod dem i fuld fart. Heltegerningen endte med at koste hende livet.

storybild

(Billede: Privat)

En 55-årige mor fra Long Island, forsøgte på mors dag at redde sin datter fra en bil, der kom kørende mod dem i fuld fart. Heltegerningen endte med at koste hende livet.

Det skriver New York Post.

»Der er ingen tvivl om, at hun reddede sin datters liv,« siger James Murphy, der er politibetjent ved Suffolk County.

Diane Aluska og hendes 16-årige datter, Jenna, gik side om side på et fortov, da de blev mejet ned af en bil.

Bag rattet sad en 80-årig kvinde, der var ved at bakke ud af en lokal bagers parkeringsplads. Kvinden var i den tro, at hun havde sat bilen i første gear, i stedet var den stadig i bakgear, så da hun trådte på speederen, bakkede hun i fuld fart og ramlede over fortovet, som Diane og Jenna Aluska befandt sig på.

Se det søde billede: Dansk  skuespiller er blevet mor
Se det søde billede: Dansk skuespiller er blevet mor

Uffe Holms datter er et kæmpe hit på Instagram: Se hvorfor her
Uffe Holms datter er et kæmpe hit på Instagram: Se hvorfor her

Diane Aluska formåede lige præcis at redde sin datter fra køretøjet, ved at putte sin hånd på hendes skulder og skubbe hende ud af bilens bane. Dermed undveg den 16-årige teenager lige akkurat bilen, mens Diane Aluska selv blev fastklemt under bilen.

Både mor og datter blev fragtet til et nærtliggende hospital. Her blev det konstateret, at Jenna Aluskas tilstand var stabil, men hendes mor stod ikke til at redde.

»Det er sådan en smuk ting, hun gjorde. Hun opgav sit eget liv for sit barn. Der er så mange mennesker i denne verden, der ikke tænker på andre end dem selv. Jeg ville ønske, at der var flere som hende,« siger Diane Aluskas mand, Kenny Aluska til abc7.

Den 80-årige kvinde, som sad bag rattet i den bil, der slog Diane Aluska ihjel, blev også kørt til et nærtliggende hospital, hvor hun blev behandlet for mindre skader. Hun bliver højst sandsynligt ikke anklaget for en forbrydelse.

»Det virker til at være en ikke-kriminel, tragisk ulykke. Vi skal selvfølgelig undersøge sagen nærmere, men det virker ikke til, at der er tale om en kriminel handling,« siger politibetjent James Murphy.

Her ses et billede af Diane sammen med datteren Jenna og sønnen Matthew:

55-årige Diane Aluska var mor til tre og arbejdede på Babylon rådhus på Long Island.

»Hun var fantastisk. Hun betød alt for os... Jeg kan ikke sætte ord på det. Hun sørgede for alt. Alle højtider blev fejret hjemme hos hende. Alle. Hun vil blive savnet helt enormt af alle,« siger offerets bror, Robert Acquista.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Tina Lunds forældre blev skilt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx