Af Daniel Seistrup - 25/11-17 22:11

Tidligere engelsk sportsstjerne: Jorden er flad!Tidligere engelsk sportsstjerne: Jorden er flad!

De fleste mennesker er enige om, at Jorden er rund. Men nu står en tidligere engelsk sportsstjerne frem og fortæller, at han er overbevist om det modsatte. Han er sikker på, at Jorden er flad.

storybild

Andrew Freddie Flintoff er sikker på, at Jorden er flad

Andrew 'Freddie' Flintoff er 39 år og tidligere cricket-spiller. Han har netop været ude i offentligheden og fortælle, at han er blevet medlem hos en gruppe af konspirationsteoretikere, der mener, at Jorden er flad som en pandekage.

Det er en helt ny overbevisning, som 'Freddie' er rendt ind i. Han har tidligere, som de fleste andre, været overbevist om, at Jorden er rund, men efter at have lyttet til en podcast kaldet 'The Flat Earthers', blev han overbevist om, at Jorden ikke er rund, men helt flad.

»Der er beviser, der tyder på, at Jorden ikke er rund. Hvis du er i en helikopter, og du flyver over Jorden, hvorfor kommer den så ikke op til dig, hvis den er rund?,« spørger 'Freddie' ifølge The Sun og tilføjer:

»Hvis vi suser gennem universet, hvorfor står vandet så stadig stille? Hvorfor bevæger det sig ikke? Plus, hvis du skyder en laser 25 kilometer afsted, hvorfor kan man så stadig se den, hvis Jorden er rund?«

Medlemmer af den organisation af 'Flat Earthers', som 'Freddie' er blevet en del af, mener, at der er klare beviser for, at Jorden er flad. De mener, at blandt andet satellitbilleder, som viser at Jorden er rund, er fabrikeret og redigeret til, netop at få os til at tro, at Jorden ikke er flad.

Medlemmerne beskylder samtidig rumfartsadministrationen NASA, massemedieselskabet Disney samt flere landes regeringer for at stå bag dette 'cover up'. Altså dække over 'sandheden'.

»Midten af Jorden er Nordpolen og uden om den ligger Sydpolen, der er en stor mur af is. Det er derfor, at alle regeringer har base på Sydpolen,« siger 'Freddie'.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se kortet: Disse byer mister deres...
bt.dk
Så du ham? Verdensstjerne rendte...
bt.dk
Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx