Af - 30/04-16 21:19

Amy blev tvunget i en blazer til gallafesten -grunden får folk til at raseAmy blev tvunget i en blazer til gallafesten -grunden får folk til at rase

Amy blev tvunget til at dække sig til gallafesten. Hendes smukke og klassiske gallakjole var for vovet til skolens afslutningsfest.

Bildstrecke im Grossformat »

Det her er Amy Steverson. Hun er afgangselev på Maryville High School i Tennesse.
Da hun for få uger siden skulle til afslutningsgalla - på amerikansk: 'senior prom, blev hun afvist i døren, fordi hendes kjole var 'for nedringet'.

Model tager ud uden sin nyfødte datter: Nu bliver hun svinet til på nettet
Model tager ud uden sin nyfødte datter: Nu bliver hun svinet til på nettet

Den unge high school elev blev påtalt i døren på vej ind til den store fest, og fik besked om, at den eneste tænkelige måde, hun kunne få lov at deltage i festen på, var hvis hun tog viceinspektørens smokingjakke på.

Amy der havde spenderet både tid, kræfter og penge på at se godt ud til den store aften, måtte ydmyget søge til toiletterne, hvor en lærer trøstede den nedslåede pige med ordene: 'Vi store piger må dække os til'.

TV: Her sender Taylor Swift en sviner tilbage i mod Kanye West under takketale
TV: Her sender Taylor Swift en sviner tilbage i mod Kanye West under takketale

Rasende over aftenens begivenheder, tyede en af Amys veninders mor til facebook, for at få afløb for sine frustrationer.

- Det her er Brontes veninde Amy. Sidste fredag var der senior prom. Hun brugte tid på at finde den perfekte kjole, fik sit hår sat og lagde nøje sin make up. Det er en spændende tid! Hun fik stolt lavet billeder i kjolen - hvorfor skulle hun ikke det? Hun ligner en prinsesse!" skriver venindens mor, der også påpeger at jakken hun blev tvunget til at tage på ikke engang dækkede Amys bryst.

Klar til at smide kludene? Lørdag er 'Arbejd-nøgen-i-haven-dag'
Klar til at smide kludene? Lørdag er 'Arbejd-nøgen-i-haven-dag'

Siden opslaget blev lagt ud i sidste uge, er billedet blevet delt mere end 12.000 gange, og har modtaget over 44.000 likes. Opslaget er nu taget ned, men budskabet består.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superstjernen slettede alt: Nu...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Politi: Hjertetilfælde skyld i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx