Af - 08/01-16 14:07; Opdateret: 08/01-16 14:56

Nu kan mænd slå sæd til og fra med knap i pungenNu kan mænd slå sæd til og fra med knap i pungen

En revolutionerende opfindelse giver mænd mulighed for at slå sæd til og fra med en indopereret knap. Urologer er bekymret.

Træt af p-piller og kondomer? Så kommer der her en nyhed, som måske kan få dig til at spidse øre. Den tyske entreprenør Clemens Bimek har opfundet en ventil, som skal lede sæd væk fra penis og dermed undgå graviditet. Ventilen med dertilhørende tænd-sluk-knap er 1,8 centimeter lang og kan indopereres på 30 minutter med lokalbedøvelse.

Det skriver Daily Mail.

Fra testiklerne strømmer en mands sædceller op til et 'kammer', hvorfra de ejakuleres ud af penis under stimulation. Med den nye anordning bliver disse sædceller blokeret fra kammeret og sendt tilbage til mandens testikler, hvilket gør ham ude af stand til at få børn.

Hvis han senere beslutter sig for at han gerne vil have børn, kan han finde den indopererede knap og trykke på den. Det vil igen give ham mulighed for at ejakulere sædceller og få børn. Ifølge tyskeren er det en opfindelse, som er lige så effektiv som sterilisering uden at være permanent.

TV: Dramatisk! Kat hænger i tørresnor over afgrunden og kæmper for livet
TV: Dramatisk! Kat hænger i tørresnor over afgrunden og kæmper for livet

25 testpersoner
I næste uge skal 25 mænd påbegynde tests af den to gram tunge ventil med tilhørende knap, som indtil nu kun har været testet på opfinderen selv. Flere udtaler dog bekymring i forhold til den nye opfindelse.

- Jeg tror, at implementeringen af denne ventil kan give arvæv, som kan bygge sig op i sædlederen, siger Wolfgang Bühmann talsperson for organisationen for tyske urologer, som frygter det kan lede til varige skader og infertilitet.

Kvinde beder internettet om Photoshop-hjælp... Dårlig idé
Kvinde beder internettet om Photoshop-hjælp... Dårlig idé

På samme måde er han bekymret for, om knappen muligvis kan sætte sig fast med tiden. Materialet, som knappen er lavet af, er dog af samme materiale, som tidligere har været anvendt 'uden problemer' andre steder i kroppen.

LÆS OGSÅ: Sæd fra ordblinde - ellers tak!

LÆS OGSÅ: Selfie starter rygter: Er det Drakes nye kæreste?

LÆS OGSÅ: Ved du hvad Kylie Jenners nye mystiske tatovering betyder?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx