Af David Andersen - 27/10-17 13:17

Kriminel kvinde er så lækker, at det kan redde hende fra fængsletKriminel kvinde er så lækker, at det kan redde hende fra fængslet

Amerikansk bandemedlem skal betale 50.000 dollars i kaution for at komme ud af spjældet - nu melder flere mænd sig som frivillige donorer.

storybild

En 20-årig, amerikansk kvinde laver overskrifter i hele verden, efter det er kommet frem, at hendes smukke udseende kan redde hende fra fængslet.

Mirella Ponce er blevet anholdt i Fresno Californien, for ulovlig våbenbesiddelse, og er fængslet mod en kaution på 50.000 dollars, skriver Metro.

Kautionen tillader hende at være på fri fod indtil en eventuel retssag, hvor hun ellers vil være varetægtsfængslet, og ifølge Metro er der mange mænd, som gerne ser hende komme ud i offentligheden igen. I hvert fald vælter det ind med tilbud fra mænd om at betale hendes kaution.

Ponce er ifølge politiet medlem af den berygtede bande 'Tiny Rascal Gang', som hovedsageligt består af amerikanere med cambodianske rødder.

Den 20-årige kvinde bliver nu sammenlignet med Jeremy Meeks, som for nogle år siden gik verden rundt af samme årsag.

Han er også tidligere bandemedlem, men har nu en lukrativ modelkarriere. Berømmelsen og det nye jetsetliv er dog gået ud over hans mangeårige kone, som han har droppet til fordel for en milliardærarving.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Signe Molde og ægtemanden har...
bt.dk
'Dårlig idé, da jeg sagde til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx