Af - 15/07-15 15:26

TV: Vanvittig ny makeup-trend - mal dig som en klovnTV: Vanvittig ny makeup-trend - mal dig som en klovn

En ny, skør makeup-trend har ramt internettet.

Det ser næsten ud som om, det er for sjov, men det er det faktisk ikke. En ny vanvittig makeup-trend har taget internettet med storm.

Clown contouring kaldes det. Og det er så rigtigt, som det lyder. Mal dig som en klovn, og du vil komme til at ligne en million. Sådan da.

Du ser klam ud: Blogger tog sin make-up af og fik internettet på nakken
Du ser klam ud: Blogger tog sin make-up af og fik internettet på nakken

Tricket er, at du skal bruge makeup-metoden 'contouring'. Contouring vil sige, at du fremhæver dit ansigt med forskellige farver, som herefter blendes sammen. Nogle steder highlighter du ansigtet, mens du brugere en mørkere nuance andre steder. Ved blidt at blende farverne sammen, vil du få, hvis alt går godt, en perfekt makeup, der fremhæver dit ansigt de helt rigtige steder.

Blandt andet er den danske realitystjerne Irina Babenko vild med makeup-metoden.

Model smider 'masken': Kan du genkende denne superstjerne?
Model smider 'masken': Kan du genkende denne superstjerne?

Men nu er almindelig contouring ikke nok længere. Nu maler du altså dit ansigt som en klovn og blender herefter farverne sammen, og så skulle makeuppen sidde bedre end nogensinde.

Under hashtagget #clowncontouring poster piger deres 'klovne-ansigter' for at vise effekten af makeup. Og det er da også nogle imponerende resultater. Specielt BellaDeLune har gjort sig bemærket med sin klovne-kontur.

Teenager har de vildeste makeup-skills - og så er han en fyr!
Teenager har de vildeste makeup-skills - og så er han en fyr!

BellaDeLune har forklaret, at hendes video og billeder er en måde at give igen for alle de gange, hun er blevet mobbet og kaldt for en klovn, fordi hun bruger makeup. Og tjek lige hendes kreative brug af lorte-emojien i panden.

Hvis du selv har lyst til at kaste dig ud i makeup-trenden, så se to-do-guiden som Lia Christa har lavet øverst i artiklen. Ellers kan du nøjes med at nyde nogle af klovne-billederne nedenfor.

Er det skamfuldt at elske makeup? Hun prøver at gøre op med fordom
Er det skamfuldt at elske makeup? Hun prøver at gøre op med fordomCool #ClownContour by the very talented @marieappelt 😘💖 Make sure to check out her page for all the details! 😄 #ClownContouring

A photo posted by 🎀 Universal Hair & Makeup 🎀 (@universalhairandmakeup) on

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

‘X Factor’-Rasmus vælter sig i tilbud...
bt.dk
Joachim B. Olsen stiller...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
68-årige Preben forstår ikke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx