Af - 19/01-15 11:45

Firma vil lancere spil-controller, som du styrer med...Firma vil lancere spil-controller, som du styrer med...

Kvinders underliv kommer på arbejde med en ny spil-controller.

Forestil dig en hyggelig aften med vennerne, hvor I har planer om at spille Grand Theft Auto, FIFA eller Resident Evil.

Men hvor du i dag ville gribe ud efter spil-controlleren, som skal styres med hænderne, kan kvinder i fremtiden måske gribe ud efter et helt særligt joystick, som styres med underlivet, når de skal game. Tal om grundlaget for en akavet pigeaften.

Producenten bag den Kickstarter-finansierede Skea-controller vil nemlig lancere et særligt device, der både bringer glæde og gavn.

Skea står for 'Smart Kegel Exercise Aid' og lader kvinder træne deres underliv på en underholdende måde.

Controlleren, der mest af alt ligner sexlegetøj, indsættes i underlivet og forbindes med en app på ens smartphone. Hver gang man så kniber sammen i underlivet, kan man eksempelvis hoppe over en forhindring i det medfølgende spil.

I øjeblikket har Skea udviklet to spil til controlleren. Spillet med titlen 'Alice in Continent', der minder om det kendte 'Temple Run', hvor der skal hoppes over diverse forhindringer. Det andet spil lader en række brikke falder ned fra den øverste del af skærmen, hvorefter man så skal 'fange' dem ved at knibe sammen på det helt rigtige tidspunkt.

Udfører man øvelserne korrekt, kommer controlleren med en vibration som feedback.

Producenten skriver, at flere har efterspurgt 'erotiske funktioner', hvilket nu betyder, at man har valgt at bruge en stærkere motor i controlleren.

I den lidt overgearede videoreklame for Skea, opridses en række fordele ved at træne underlivet: Du kan blandt andet rette op på problemer med at holde på vandet - og så får du et bedre sexliv.

LÆS OGSÅ: Forskere opklarer sprøjteorgasmens hemmelighed

LÆS OGSÅ: Emma blev ramt af 'hævnporno': Nu viser hun verden sine egne nøgenbilleder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx