Af - 11/07-16 12:31; Opdateret: 11/07-16 13:18

Her er fem af de vildeste pizzaudbringningerHer er fem af de vildeste pizzaudbringninger

Hvis du er typen, der elsker at få bragt din pizza lige til døren, vil du elske denne artikel.

storybild

(Billede: Brent Hofacker)

Der findes ikke noget som at sætte tænderne i en varm pizza med sprød skorpe, og det er ikke en craving, man skal spøge med. Det har flere pizza-kæder fundet ud af; hvor der findes mennesker, er der et marked for pizza.

Her er en række vilde eksempler på, at pizzaudbringning ikke kun er forbeholdt folk i storbyerne.

I seks kilometers højde

I foråret 2016 bragte Pizza Hut en pepperoni-pizza til toppen af det 5.895 meter høje Mount Kilimanjaro, da kæden åbnede deres første restaurant i Tanzania. Dermed er kæden nu indehaver af Guinness' verdensrekord for "verdens højeste pizzalevering" på jorden. Leveringstiden var dog noget længere end de klassiske "10 minutter!". Det tog nemlig fem ansatte og lokale guides fire dage at transportere pizzaen op til toppen. Pizzaen blev holdt varm i en batteristyret varmeboks. Det er ret sejt!

I rummet

En pizzalevering i seks kilometers højde er en bedrift. Men den var ingenting i forhold til samme kædes præstation i 2001, hvor den skrev sig ind i historien ved at levere “rumvenlig” pizza til den internationale rumstation ISS.

I toget

Det er lidt svært at toppe en pizzaudbringning i rummet, men der bliver gjort så mange ekstraordinære forsøg på god service, at vi lige tager et par eksempler mere. I foråret 2016 var dubstep-produceren DJ Artwork lige hoppet på toget, da han kom i tanker om, at han havde glemt en lille madpakke. Han regnede med at blive sulten på togturen til Glasgow. Derfor forsøgte han at bestille en hawaii-pizza med champignon hos Domino’s. Da han rullede ind på den aftalte mellemstation, stod udbringeren klar til at give ham pizzaen gennem vinduet. Det er da service!

Robot-udbringning


Domino’s i Australien har fået lavet en pizzabudrobot. Ja, du læste rigtigt. Robotten har lysende LED-øjne, kan fortælle jokes og køre de fleste steder. Dens tophastighed er omkring 20 kilometer i timen, og det er jo ret fint, hvis man gerne vil have pizzaen bragt ud i hel tilstand. Når den ankommer til din bopæl, kan du hapse din pizza ved at taste en kode, du allerede har modtaget på sms. Fremtiden er her.

Med fly

Tænk sig at vokse op på en øde ø uden pizzalevering. Nogen ville være ligeglade, og andre ville nok være desperate. På de caribiske øer Saba og St. Eustatiu var der åbenbart et marked. Det opdagede Domino’s, der er mere innovative end de fleste.
Egentlig startede det med en aprilsnar, men nu kan øernes beboere få bragt pizza fra naboøen St. Marteen. Det sker ganske simpelt ved at man bestiller en pizza. Den bliver lavet. Derefter sætter pizzabudet sig på et af de rutefly, der flyver til øerne med korte mellemrum. Turen tager 15-20 minutter, og så har man en pizza, der kan afhentes i lufthavnen. Pris for udbringningen? Cirka 20 kroner. Wow!


LÆS OGSÅ: Lagde testikel på pizza - så gik nettet amok

LÆS OGSÅ: WOW: Dansk restaurant laver en af verdens bedste pizzaer

LÆS OGSÅ: Han bestilte en pizza hver eneste dag: Nu har det reddet hans liv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx