Af Webstud/AS - 23/09-17 15:08

'Kongen af Instagram' skifter kurs: Det vil Dan Bilzerian lave nu'Kongen af Instagram' skifter kurs: Det vil Dan Bilzerian lave nu

En amerikansk Instagram-stjerne afslører nu, at han gerne vil undervise skolebørn.

storybild

Han er kendt som 'Kongen af Instagram' - en selvbestaltet titel. Over 22 millioner brugere følger med, når han deler billeder omgivet af smukke kvinder, hurtige biler og store våben på det sociale medie.

Nu vil 'kongen' skifte det glamoriøse liv ud med et som skolelærer, udtaler han i et interview.

Et opslag delt af Dan Bilzerian (@danbilzerian) den

Her bliver den professionelle pokerspiller adspurgt, hvilken karrierevej han ville vælge, hvis han kunne starte om.

»Hvis penge ikke var en faktor, og jeg bare skulle vælge et job, som jeg ville udføre, fordi jeg kan lide det, ville jeg nok være skolelærer, selv om det lyder skørt«, fortalte hovedrige Dan Bilzerian og supplerer, at han faktisk har gjort tanke til handling allerede:

»Jeg tror bare, at det ville være interessant. Jeg har allerede ansøgt om at blive vikar,« siger amerikaneren og tilføjer, at han blev afvist første gang han søgte, men nu er godkendt.

»Det virker bare som om, at det ville være ret cool rent faktisk at kunne lære børn vigtige ting. Jeg føler, at man lærer så meget nytteløst lort i skolen«.

Senere i interviewet tales der om Bilzerians tidligere forsøg på at blive Navy Seal-soldat, som han fejlede, sine talrige hjerteslag i sine midt 20'ere, og sine planer om at overtage cannabis-industrien i USA.

Underligt nok siger kongen, med omtrent en milliard danske kroner på bankbogen, at den eneste ulempe i hans liv er den massive berømmelse, han har opnået gennem blandt andet Instagram.

Umiddelbart går en forkærlighed for letpåklædte kvinder, våben og cannabis ikke hånd i hånd med at være skolelærer - men alt kan jo ske i mulighedernes land.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Han blev ofret af cheftræneren: 'Jeg...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx