Af Lars Dinesen - 22/11-17 19:07

24-årig forsvandt og efterlod sig ildevarslende sidste besked på snapchat24-årig forsvandt og efterlod sig ildevarslende sidste besked på snapchat

Se hele billedet her.

storybild

FOTO: Lincoln Police Department

En 24-årig amerikansk kvinde er på mystisk vis forsvundet fra sit hjem i Nebraska. Det sidste, vennerne har hørt fra hende var, da hun sendte et billede på det sociale medie Snapchat.

Det skriver Metro.

Onsdag aften i sidste uge sendte den 24-årige Sydney Loofe en selfie til sine venner på Snapchat. Her kunne man se den smilende blonde unge kvinde, der havde skrevet 'klar til min date' efterfulgt af en emoji med hjerter i øjnene. Det er det sidste, nogen har set til den unge kvinde. Torsdag mødte hun ikke op på sit arbejde i den gør-det-selv-butik, hvor hun er ansat. Siden har hun været savnet af sin familie og venner.

Overfor sine veninder havde Sydney skrevet, at hun om tirsdagen havde haft et stævnemøde med en kvinde, hun havde mødt på nettet, og nu regnede hun med, at de skulle ses for anden aften i træk.

Politiet i byen Wilber kalder situationen for 'bekymrende' og regner med, at den 170 centimeter høje kvinde er i fare. De har forsøgt at spore hendes mobiltelefon, men mobilen er blevet slukket siden den 24-åriges forsvinden.

»Det føles ikke som om, at det faktisk er noget, der sker,« lyder det fra den 23-årige veninde Terra Gehrig.

Forældrene frygter, at der er sket noget uventet for datteren. Sydney efterlod nemlig både sin bil og huskatten Nimzy, da hun tog afsted sidste onsdag.

»Hun planlagde at komme hjem den aften,« siger moren Susie Loofe overfor et lokalt medie.

Både faren og moren mistænker, at der er tale om en kidnapning.

»Sig til hende, at vi elsker hende og håber, at hun snart kommet hjem,« lyder det fra faren George Loofe.

Nu deler familien løbeseddler ud med billeder af datteren, samt hendes tatoveringer, som de håber, at folk vil genkende hende på. Det drejer sig om ordene 'Everything will be wonderful some day,' der er skrevet på Sydneys arm, samt et yin-yang-symbol under albuen. Den tredje tatovering er et lille 'believe,' der er skrevet på den forsvundne kvindes albue.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tv-kanal relancerer ikonisk tv-program
bt.dk
Her får du fritidshuse med havudsigt...
bt.dk
Uheld giver lang kø på motorvej
bt.dk
Danskere satser stort: Vil gøre...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx