Af - 01/11-16 15:15; Opdateret: 02/11-16 21:48

LISTE: 6 ting mænd er bange for at bede om i sengenLISTE: 6 ting mænd er bange for at bede om i sengen

På den anden side: Du vil aldrig få svar, hvis ikke du spørger.

Bildstrecke im Grossformat »
Beklager, drenge - men bacon og lignende former for stegt kød er altså et no-go før sex. Det ekstremt olie- og fedtholdige mandekrydderi er ikke ligefrem kendt for at være sundt, og du risikerer at få halsbrand midt i kampens hede, hvis du lige har spist bacon inden. Det her er måske lidt lettere at leve uden for mange mænd, men det er alligevel værd at nævne. Broccoli - og lignende grøntsager som hvidkål - giver nemlig luft i maven. Og hvem tænder lige på det? Det er dog o.k. at spise ting som tomater og champignoner. Føler du, at du lige trænger til et boost, før det går løs? Kaffe er altså ikke svaret! Selv om du er vant til at drikke meget af det, så er den brune energidrik noget, der virkelig sætter gang i tarmene. Så med mindre du og din partner er til nogle virkelig beskidte sager i sengen, så hold dig for Guds skyld fra kaffen. Det kan godt være, det er grunden til, at du har scoret - men øl og sex er ikke en god kombination. For når kulsyren rigtig får lov at skvulpe rundt i din mave under akten, bliver der dannet gas - og det skal altså ud på den ene eller den anden måde. For mænd er det ekstra dumt at drikke for meget øl inden, idet alkohol og en vedvarende erektion ikke ligefrem går hånd i hånd. Det siger næsten sig selv. Hvem kan nyde sex, hvis partneren lugter som skraldespanden i køkkenet på en italiensk restaurant? Har du spist for meget hvidløg, hjælper det ikke bare at børste tænder. Så bare lad være. Nummer et på listen over madvarer, der giver dig luft og generel ubehag i maven. Om du indtager dem via en god omgang chili con carne, eller om du bare godt kan lide baked beans, så kan det næsten kun forværre din og din partners oplevelse i sengen.

I gallerier øverst finder du en liste over madvarer, som mænd ikke må spise før sex.

Hvad vil min kæreste i virkeligheden gerne have, at jeg gør i sengen?

Sådan er der formentlig en del kvinder, der tænker.

Generelt er tanken om at dele de inderste sexfantasier med sin partner være grænseoverskridende for alle. Men nu har Womens Health talt med en række mænd, der alle afslører de ting, de ikke tør spørge om i sengen.

Vil du vide, hvad kvinder er bange for at bede om i sengen? Så læs videre HER.

Blowjob

Det er undtagelsen, der bekræfter reglen, når man siger, at alle mænd elsker at få et blowjob. Men det er langt fra alle, der tør spørge efter et, da det måske kan virke nedladende eller egoistisk at efterspørge noget, der kun er dejligt for modtageren.

Dominans

Når man tænker på mænd og maskulinitet, tænker mange også på, at vi har at gøre med et dominerende køn. Dog forholder det sig sådan, at man mænd ville ønske, at deres kvinder ville tage mere initiativ og begære dem. Mere spontanitet, piger.

Fræk snak


Mange mænd ville ønske, at der kom flere frække formuleringer over deres kvinders læber - men holder tilbage med at efterspørge det:

Jeg ville nemlig ikke have hende til at stille mig samme spørgsmål. Jeg aner ikke, hvordan man gør!

Heldigvis har vi tidligere skrevet en guide til, hvordan du udøver den kunst.

Analsex


Og her menes der ikke med kvinden som modtager. Det er et stort tabu for mænd, og de færreste tør indrømme, at de godt kunne tænke sig at modtage analsex.

7 ting som alle kvinder har tænkt under sex
7 ting som alle kvinder har tænkt under sex

Intimbarberer du dig før sex? Så vokser risikoen for disse grimme kønssygdomme
Intimbarberer du dig før sex? Så vokser risikoen for disse grimme kønssygdomme

Kropsdele


Det er ikke kun området mellem benene, der har interesse:

Jeg har altid haft lyst til at have sex med en kvinde, men mellem hendes bryster. Jeg tør dog ikke at spørge, for det kunne virke nedværdigende.

Efterspil
Mange piger tror, at mænd ikke har lyst til at putte efter sex, men det er formentlig kun et fåtal, der ikke har lyst til det. Så hold jer ikke tilbage, piger.

Konepasseren Peter har sex med bunkevis af kvinder
Konepasseren Peter har sex med bunkevis af kvinder

11 unge kvinder afslører: Gid vi havde vidst dette, før vi havde sex første gang
11 unge kvinder afslører: Gid vi havde vidst dette, før vi havde sex første gang

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Kendis skal betale 170.000 kr. i Se...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx