Af - 12/08-15 16:41

Dating-appen Tinder raser over kritisk artikel: Kommer med glødende forsvarDating-appen Tinder raser over kritisk artikel: Kommer med glødende forsvar

En artikel af magasinet Vanity Fair har fået dating-appen Tinder til at komme med langt modsvar på Twitter.

Bildstrecke im Grossformat »

Her et galleri, hvor en australsk mand gør grin med Tinders overfladiskhed.

En artikel i magasinet Vanity Fair med titlen 'Tinder and the Dawn of the “Dating Apocalypse”' har fået folkene bag appen til at komme med stribevis af tweets, der forsvarer det populære koncept.

I artiklen taler journalisten med folk på blandt andet barer, hvor man sidder med telefonerne fremme og 'swiper' løs på diverse dating-apps. Her nævner flere, at de bruger apps til uforpligtende sex med mennesker, de ikke ser igen. At romantikken er død, fordi det er blevet så nemt at få kontakt med folk. At kvinder bombarderes med 'dick pics' - og selv ikke er blege for at sende frække billeder den anden vej. Alt i alt rettes der et kritisk blik på det, apps som Tinder har gjort ved dating-kultur.

Tinder har reageret med en sand lavine af tweets, der kritiserer journalisten Nancy Jo Sales' valg af vinkel.

"Hvis du vil forsøge at ødelægge os med ensidig journalistisk, ja så har du ret til det," lyder det blandt andet fra Tinder, der mener, at skaren af mennesker, der er blevet interviewet, ikke repræsenterer appens millioner af brugere.

"Tal med de mange Tinder-par, de homoseksuelle og heteroseksuelle, der er blevet gift efter at have mødt hinanden på Tinder."

Læs alle tweets af Tinder her - eller herunderLÆS OGSÅ: Savner du en kæreste? Prøv disse syv tips til netdating

LÆS OGSÅ: Dating-app: Du har 7 sekunder til at sige ja til hende

LÆS OGSÅ: Her er de 10 værste Tinder-dates

LÆS OGSÅ: Tinder Plus bliver dyrere, jo ældre du er

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx