Af Finn Bjørvig Hansen - 06/02-18 17:14

22-årige Rebekah blev meldt savnet i hele USA - dukkede pludselig op på tv22-årige Rebekah blev meldt savnet i hele USA - dukkede pludselig op på tv

Forældrene meldte hende savnet i november.

storybild

Rebekah Helena Martinez, tv. på det billede politiet brugte til at efterlyse hende, og th. som deltager i tv-serien 'Jagten på Drømmemanden'. (Billede: Politiet / ABC)

Den 22-årige amerikanske kvinde Rebekah Helena Martinez fra Fresno i Californien har siden den 18. november sidste år været efterlyst over hele USA. Den dato meldte hendes mor hende nemlig savnet til politiet i Humboldt County.

Hun var tilsyneladende draget bort for at arbejde på en ukendt marijuana-farm, fortalte moderen. Det skriver nydailynews.

Men så, pludseligt, opdagede en fan af den i USA populære tv-serie, 'Jagten på Drømmemanden', den efterlyste frk. Martinez blandt deltagerne i den nye sæson.

Avisen The North Coast Journal havde nemlig den 1. februar offentliggjort en artikel, 'The Humboldt 35', om forsvundne personer - og til den artikel hørte 35 portætter af de savnede.

Rebekah Helena Martinez, der deltager i den seneste sæson af 'Jagten på Drømmemanden', var nemlig en af de 35 personer, der var savnet i Humboldt.

Amy Bonner O'Brien fra Trinidad i Californien genkendte hende og skrev om det på Facebook.

»Min søster kalder mig altid Sherlock Holmes,« fortalte O'Brien avisen SFGate.

»Jeg så bare de 35 fotografier igennem, og jeg genkendte nogle af dem fra historierne om, da de forsvandt. Men da jeg kom til hende, så sagde jeg, vent et øjeblik, hun så så bekendt ud, og jeg tænkte straks på 'Jagten på Drømmemanden'.«

Den nye sæson havde amerikansk premiere den 1. januar.

Sheriffen i Humboldt County kontaktede Rebekah Martinez og fjernede hende straks fra listen over savnede personer.

I 'Jagten på Drømmemanden' blev Martinez, der er den yngste deltager i showet, mest kendt for alderforskellen på 14 år op til hovedpersonens alder. Ham de alle jagter er Arie Luyendyk Jr. på 36 år.

Hun har været aktiv både på Instragram og Twitter siden hun blev efterlyst. Da den bizarre historie fandt vej til spalterne den 2. februar, så tweetede hun en besked om det foto, politiet havde brugt til efterlysningen:

Rebekah Martinez har taget det hele med godt humør.

Således retweetede hun artiklen fra North Coast Journal med disse ord: »MOR. Hvor tit skal jeg fortælle dig det - du får ikke besked på din mobiltelefon fra 'Jagten på Drømmemanden'«.

Amy Bonner O'Brien fortalte at Martinez havde et specielt udseende, sammenlignet med de andre deltagere i 'Jagten på Drømmemanden'.

»Hvis det havde været en af de andre piger, så ville jeg ikke være kommet på det,« sagde hun, »Men hun har kort hår.«

LÆS OGSÅ: 19-årig kvinde bortført af fem mænd: Brugte snedigt trick på mobilen til at komme fri

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx