Af - 14/11-15 08:08; Opdateret: 14/11-15 08:24

UM: Mange ringer ind men ingen meldinger om tilskadekomne danskereUM: Mange ringer ind men ingen meldinger om tilskadekomne danskere

Telefonerne på udenrigsministeriets borgerservice har natten igennem ringet mere, end den plejer. Dog er der stadig ingen meldinger om tilskadekomne danskere i Paris, lyder det.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Mindst 120 mennesker er døde efter aftenes angreb i Paris. Det oplyser de franske myndigheder.

Udenrigsministeriets borgerservice har dog ingen meldinger om danskere, der skulle være kommet til skade under aftenens angreb i den franske hovedstad.

TV: Skudangreb i Paris fanget på video
TV: Skudangreb i Paris fanget på video

Overblik: Terror rammer Paris
Overblik: Terror rammer Paris

Befinder du dig i Paris, eller ved du noget om aftenens angreb, vil vi meget gerne tale med dig. Skriv på bnw@mx.dk - TAK!

- Indtil videre er der ingen meldinger om tilskadekomne danskere. Vi arbejder lige nu på at skabe overblik over situationen, og vi er i tæt kontakt med de franske myndigheder. Har man som borger brug for akut hjælp, kan man ringe på vores døgnåbne linje, siger vagthavende ved udenrigsministeriets borgerservice til metroxpress og oplyser, at telefonen har ringet mere, end den plejer igennem hele natten.

Angreb i Paris har været under opsejling længe
Angreb i Paris har været under opsejling længe

Gerningsmænd sprang sig selv i luften i koncertsal
Gerningsmænd sprang sig selv i luften i koncertsal

Har man brug for akut hjælp hos udenrigsministeriets borgerservice kan man ringe på tlf. 33 92 11 12.

Befinder du dig i Paris, eller ved du noget om aftenens angreb, vil vi meget gerne tale med dig. Skriv på bnw@mx.dk - TAK!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
LIGE NU: Politiet leder efter fire...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx