Af - 09/09-14 19:34; Opdateret: 10/09-14 12:14

17-årige pige forsøger at råbe verden op: Islamisk Stat holder os som sexslaver17-årige pige forsøger at råbe verden op: Islamisk Stat holder os som sexslaver

En italiensk avis har været i kontakt med en 17-årige teenagepige, der sammen med ca. 40 andre kvinder holdes som sexslaver af Islamisk Stat.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Dag efter dag rapporterer alverdens medier om Islamisk Stats brutale fremfærd i Syrien og i det nordlige Irak, hvor de fundamentalistiske ekstremister ønsker at oprette et kalifat.
Og den italienske avis La Repubblica kan nu berette om endnu en uhyggelig historie fra området.

Avisen har været i kontakt med en 17-årig irakisk pige, som tilhører yezidier-minoriteten, og sammen med ca. 40 andre kvinder holdes hun som sexslave af medlemmerne af Islamisk Stat.

- Jeg bønfalder jer: offentliggør ikke mit navn - jeg skammer mig over de ting, de gør ved mig. Jeg har egentlig bare lyst til at dø, men omvendt håber jeg, at jeg bliver reddet, så jeg igen kan kramme mine forældre, siger pigen ifølge La Repubblica.

IS-gidsels barn aner ikke faderen er kidnappet
IS-gidsels barn aner ikke faderen er kidnappet

Hun blev angiveligt kidnappet i begyndelsen af august, da IS-krigere angreb byen Sinjar, og siden da har hun levet under forfærdelige forhold tæt ved byen Mosul, som Islamisk Stat overtog magten med tidligere på året.

Den italienske avis har angiveligt været i telefonisk kontakt med den 17-årige pige. Oprindeligt havde IS-krigerne taget hendes telefon ved bortførelsen, men de havde udleveret telefonen igen, fordi man fra Islamisk Stats side gerne vil have spredt rædslerne til resten af verden.

- For at gøre endnu mere skade beder de os beskrive i detaljer overfor vores forældre, hvordan de udnytter os. De griner, fordi de tror, de er uovervindelige, men i virkeligheden er de mennesker uden et hjerte, siger den 17-årige pige, som i avisen går under navnet "Mayat".

Islamisk Stat brugte vandtortur mod gidsler i Syrien
Islamisk Stat brugte vandtortur mod gidsler i Syrien

- De skåner ingen - heller ikke de kvinder, som har små børn. Heller ikke pigerne slipper - nogen er helt ned til 13 år, siger kvinden og tilføjer, at nogle af kvinderne voldtages flere gange dagligt af forskellige mænd.

- De behandler os som slaver, og hver gang vi stritter imod, slår eller truer de os. Jeg ville bare ønske, at de slog mig så hårdt, at jeg ville dø af det, fortæller hun.

Hun klynger sig nu til håbet om, at de irakiske sikkerhedsstyrker eller en international intervention snarest vil nedkæmpe Islamisk stat.

"Islamisk Stat vil overgå al-Qaeda og lave et større angreb end 11. sep. "

- De skal skynde sig, for jeg ved ikke, hvor længe jeg kan holde det her ud. IS har allerede slået min krop ihjel, og nu dræber de mit sind.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
Mystiske rystelser vækker undren på...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx