Af - 01/04-16 17:46

Modig mor til tre går viralt med sine fejl: - Jeg gør mit bedste!Modig mor til tre går viralt med sine fejl: - Jeg gør mit bedste!

En kvinde er gået viralt med et opslag på Facebook, hvor hun beskriver en række fejl, hun har begået som mor.

storybild

Jennifer Campbell med to af sine tre børn. (Billede: Facebook)

Ingen er perfekte. Punktum. Men enhver forælder vil gøre alt for at beskytte sit barn mod alverdens onder.

På det punkt er bloggeren Jennifer Campbell ingen undtagelse. Hun er mor til tre små børn, som hun vil gøre alt i verden for at beskytte - men nogle gange går det galt.

I et langt, ærligt opslag på Facebook fortæller hun, under sit blogger-alias ‘Mama Lion Strong’, hvordan hendes børn flere gange har været udsat for alskens farer under hendes opsyn - noget hun bestemt ikke er stolt af.

3-årig dreng fik ondt i benene i Ikea: Tre dage senere blev de amputeret
3-årig dreng fik ondt i benene i Ikea: Tre dage senere blev de amputeret

For eksempel var der en episode, hvor hun sad og ammede sit yngste barn, da en fremmed kvinde pludelig kom stormende med et vredt blik i øjnene og Jennifers søn i favnen. Ham havde hun fundet legende ude på vejen, hvor der kører biler forbi.

‘Din toårige søn er på en eller anden måde stukket af fra din have, sagde jeg til mig selv. Han gik ud på en travl vej. Han kunne være blevet ramt. Han kunne være blevet taget. Han kunne have været væk i en time, inden du gik ud og ledte efter ham - Og det HELE ville have været din skyld,’ skriver hun og fortsætter:

‘Jeg græd selvfølgelig. Det giver en kvalme at tænke på, at noget alvorligt kunne være sket med sit barn - specielt under ens eget opsyn.’

Jennifer Campbell fortsætter med en række eksempler på episoder, hvor hun har været en ‘dårlig mor’:

‘Et par måneder efter faldt min søn i baghaven og slog hul i hovedet.’

Adele langer ud efter Jamie Oliver: - Fucking latterligt!
Adele langer ud efter Jamie Oliver: - Fucking latterligt!

‘Et år efter det blev vores mellemste søn fundet gående rundt udenfor kun iført støvler og en t-shirt i 20 graders frost.’

‘For et par uger siden kom jeg ind i køkkenet og fandt min yngste søn på gulvet med en slagterkniv i hånden, som han prøvede at skære i et stykke ost med.’

Sådan lyder nogle af episoderne, som Jennifer Campbell fremhæver i sit opslag, der på få dage har fået mere end 35.000 interaktioner på Facebook.

Og med disse indrømmelser har hun et meget vigtigt budskab: Det er menneskeligt at fejle. Hun refererer til en historie om et canadisk forældrepar, der for nylig mistede deres toårige søn. Han stak af fra familiens hjem, og først fire dage senere blev han fundet druknet i en bæk en halv kilometer derfra.

‘Der har været skriverier online om, hvordan dette kunne have været forhindret. Måske kunne det, måske kunne det ikke. Måske skulle folk holde deres mund og huske på, at disse forældre gennemgår den værste smerte, nogen kan have. Og de vil belemre sig selv resten af deres liv,’ skriver Jennifer Campbell og fortsætter:

TV: 5-årig datter redder mor fra at drukne
TV: 5-årig datter redder mor fra at drukne

‘Lad os give disse forældre noget kærlighed. Vær søg, venlig og medfølende in jeres tanker og samtaler omkring dette. Vi er alle ufuldkomne mennesker, som prøver at gøre vores bedste.’

Du kan læse hele Jennifer Campbells opslag her:

One afternoon when we were still living in New Zealand, I sat on the couch pretty much topless, as one is when nursing a...

Posted by Mama Lion Strong on Sunday, 27 March 2016

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Støjberg efter minister-exit: Min...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Blev pludselig berømt som Wozniackis...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx