Af Webstud/AS - 16/09-17 20:42

TV: Vovehals springer 15 meter fra klippe - landingen går helt galtTV: Vovehals springer 15 meter fra klippe - landingen går helt galt

En video, der florerer på nettet, viser en klippespringer, som fejler sit spring.

storybild

Dette var øjeblikket, manden vidste, han havde dummet sig.

En video, der er blevet delt på mediet LiveLeak, viser, hvordan en mand springer adskillige meter fra en klippe og lander voldsomt på en turistbåd.

Manden skriver, at hændelsen skete lørdag den 9. september i den portugisiske by Faro. Det naturskønne område er populært blandt udspringere, da klipperne har varierende størrelse og 'sværhedsgrad', mens vandet er dybt og sikkert at lande i.

Selv om det er en halsbrækkende sport, ser det ikke farligt ud, hvis klippeudspringene udføres korrekt og i rette dybde.

via GIPHY

Men selv om den uheldige mand var på dybt vand i Faro, fik han ingen sikker landing. Udspringet gik derimod grueligt galt.

I videoen ses det, hvordan han tager tilløb og springer ud fra klippen. Kameramanden har frit udsyn til den båd, som er i vejen for springet, men af uvisse årsager får manden alligevel lov at hoppe.

Umiddelbart kan det ligne, at manden forsøger at springe over båden, der i sidste sekund bevæger sig. 15 meter efter lander manden hårdt på turistbåden.

»Takket være hjælpende hænder overlevede jeg«, skriver den uheldige udspringer og tilføjer, at han slap med en brækket arm.

Se videoen her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Så gode venner er...
bt.dk
Ekspert efter næsten 10 år i sit...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Prins Nikolai klar til helt nyt liv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx