Af - 11/04-15 15:00

Far vinder tre maratonløb på otte dage for sin søn: Årsagen er rørendeFar vinder tre maratonløb på otte dage for sin søn: Årsagen er rørende

Livslang løber gennemførte det alene for at betale hospitalsregninger.

- Hver gang jeg er med i et løb, tænker jeg på ham og hvordan min smerte er ingenting sammenlignet med, hvad han går igennem.

Sådan lyder det fra maratonløberen Bryan Morsemann, ifølge det amerikanske medie Time.

Faderen, der gennemførte tre maratonløb på otte dage, gjorde det udelukkende for at kunne betale hospitalsregninger, som skal hjælpe sønnen Leeim. Og indtil videre har det indbragt 5.750 amerikanske dollars, hvilket svarer til cirka 40.000 danske kroner.


Sønnen, som lider af sygdommen Spina Bifida (spaltet rygrad, red.), der er en manglende lukning af ryghvirvlerne hos et nyfødt barn, er årsagen til, at den amerikanske far kræfterne har vundet løberne.

- Han giver mig energien til at hive op i mig selv og bære mig igennem til målet, siger Bryan Morsemann, der til dagligt arbejder med ædelmetaller.

Faderen, der er fra New York, har gennemført og vundet the Montgomery Marathon, Tobacco Road Marathon og the Yuengling Shamrock Marathon, som alle finder sted i USA.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx