Af - 09/12-15 16:32; Opdateret: 09/12-15 21:52

Rørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makkerRørende afsked: Politibetjent bliver ved sin døende makker

Et foto af en politibetjent, der ligger på vejen ved sin sårede hest, går lige nu verden rundt.

Bildstrecke im Grossformat »

Politihesten Charlotte døde i en trafikulykke, mens hun var på vagt. Nu hylder hele verden en betjent for hans kærlighed til sin hest og kollega.

"Det er med et tungt hjerte, vi må annonce Charlottes død,” sådan indleder lokalpolitiet i Houston et længere opslag på Facebook. Hesten Charlotte var i fire år hos lokalpolitiet i Houston, inden hun blev ramt af en cementblander og på tragisk vis afgik ved døden. Det skriver Telegraph.

TV: Muslim uddeler krammere i Aarhus - se hvordan folk reagerer
TV: Muslim uddeler krammere i Aarhus - se hvordan folk reagerer

Ulykken skete, da Charlotte af ukendte årsager fik kastet sin rytter af sig og fór ud på kørebanen, hvor hun blev ramt af en lastbil med en cementblander. Hele politiafdelingen er meget berørte af situationen og hylder i Facebookopslaget Charlotte.

“Hun bestod sin evalueringsperiode med bravur og arbejdede i gaderne kort tid efter sin ansættelse. Hun elskede sit job og var altid klar på at tage på arbejde og sætte skurke bag tremmer eller trøste børn”, skriver de endvidere.

GALLERI: Se 18 vanvittige indsamlinger på Joe & The Juice
GALLERI: Se 18 vanvittige indsamlinger på Joe & The Juice

Facebook-opslaget har fået over 20.000 likes, er delt næsten 10.000 gange - og over 3000 har taget sig tid til at skrive en hilsen til Charlotte og resten af afdelingen på opslaget.

Politet oplyser, at de er ved at undersøge sagen, men at det ikke ser ud til, at føreren af lastbilen var direkte skyld i Charlottes død.

We've always said we support ALL animals, and know the relationship with those animals & their person is an incredible...

Posted by Animal Justice League on Friday, December 4, 2015

LÆS OGSÅ: Her er de mest likede kendis-instagrambilleder i 2015

LÆS OGSÅ: GALLERI: Barn i 90'erne? Så husker du helt sikkert disse ting

LÆS OGSÅ: TV: Se fransk bulldog i dybfølt Rihanna-duet med sin ejer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx