Af - 06/09-13 14:55

40 børn tvangsfjernet fra kristen sekt40 børn tvangsfjernet fra kristen sekt

40 børn er blevet tvangsfjernet fra en kristen sekt i Tyskland.

storybild

Klosterzimmern, hjemstedet for 'Twelve Tribes' i Bayern i Tyskland, blev i går stormet af mere end 100 betjente. (Billede: Polfoto/AP/Daniel Karmann)

40 børn i alderen 7 måneder til 17 år blev i går tvangsfjernet fra deres forældre fra en kristen sekt i Tyskland.

‘Twelve Tribes’-sekten (12 stammer, red), der har rødder i USA, gør sig i læren om det gamle og nye testamente. Men de er også kendt for at bifalde korporlig afstraffelse, og gennem noget tid har sekten været under observation af de tyske myndigheder - blandt andet for at nægte at sende deres børn i skole.

LÆS OGSÅ: Kristen bevægelse: Sådan banker du konen

I går udmundede det i en større razzia, hvor over 100 betjente stormede sektens tilholdssted, Klosterzimmern, i delstaten Bayern. Det skete på baggrund af ‘nye beviser, der indikerer markant og vedvarende børnemishandling af medlemmerne’, lyder det fra politiet.

Ifølge den tyske avis, Bild, gjorde børnene ikke engang modstand, da politiet fjernede dem fra deres forældre. Alfred Kanth, der leder socialforvaltningen i kommunen, kaldte situationen ‘meget følelsesløs’ - noget, han ikke har oplevet i sine 40 år på jobbet, skriver Bild.

LÆS OGSÅ: Religiøs sekt brænder baby levende

Efter et magasin sidste år afslørede mishandlingen, har Twelve Tribes selv været ude og nægte beskyldningerne.

- Vi er et åbent og gennemsigtigt samfund, som ikke tolererer nogen form for børnemishandling, lød det dengang fra sekten.

De 40 børn er indtil videre anbragt hos plejefamilier, mens myndighederne undersøger sekten.

LÆS OGSÅ: Ku Klux Klan lavede show til børn

‘Twelve Tribes’-medlemmer mener, at de er direkte afstammere af de første kristne. De er et selvforsynende folk, der selv producerer mad og elektricitet.

Ud over at nægte deres børn lovpligtig skolegang, forbyder de sexualundervisning, og kvinderne i deres samfund er mændene underdanige. Blandt andet er de også blevet kritiseret for at lære deres børn, at jøderne stadig er forbandede for at have slået Jesus ihjel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx