Af - 12/07-16 19:06

Josef stoppede voldtægt til fest - nu forstår jeg hvorfor kvinder er bangeJosef stoppede voldtægt til fest - nu forstår jeg hvorfor kvinder er bange

- Hvis en fyr kan være så ækel, så forstår jeg, hvorfor kvinder er nødt til at være på vagt.

storybild

I weekenden var 22-årige Josef Mourtada på vej til en privatfest i Malmø, da hans venner præsenterede ham for en ny fyr, der også skulle med.

Josef begyndte at tale med ham, og i første omgang virkede han som en fin fyr, der var nem at have det sjovt med.

Men efter lidt tid synes Josef, at fyren begyndte at opføre sig underligt. Det var især, når snakken faldt på kvinder, han virkede mærkelig.

Messerschmidt: Send asylansøgere, der begår voldtægt, hjem
Messerschmidt: Send asylansøgere, der begår voldtægt, hjem

Senere på aftenen sad Josef i stuen i lejligheden og snakkede med de andre gæster, men da han skulle på toilettet, hørte han noget fra et værelse ved siden af. Døren var lukket, så Josef lagde øret til.

- Jeg hørte en pige, der sagde 'stop, jeg vil ikke'. Det lød som om, hun græd, siger Josef, der åbnede døren og så, at den nye fremmede fyr lå og ragede på en pige.

Efter han havde afkodet situationen, bad han fyren om at skride ud af værelset, så Josef kunne snakke med hende, om hvad der lige var sket.

- Ja, kan du ikke hjælpe mig, så jeg kan få hende med i seng, sagde fyren, der troede, at Josef var kommet ind på værelset for at hjælpe ham til at få sex med pigen, der var så beruset, at hun havde svært ved at orientere sig.

- Hun var meget svimmel og fuld, og da hun fortalte mig, at hun havde det dårligt, gik jeg ud og konfronterede ham med, hvad han havde haft gang i siger Josef.

Modige Emily deler den mest frygtelige oplevelse: Sådan ødelagde du mig
Modige Emily deler den mest frygtelige oplevelse: Sådan ødelagde du mig

Men i stedet for at bruge vold mod ham, valgte han at forklare ham stille og roligt, hvorfor det var svagt og uden rygrad at forsøge at få sex med en pige, der dårligt kunne gøre modstand.

- De andre hånede ham, og han blev ydmyget på en måde, så jeg tror han aldrig vil kunne finde på noget lignende igen. Hvis de andre havde slået ham ned, var han bare blevet sur og havde nægtet at indse, hvorfor det var langt ude, det han havde gang i, siger Josef til Aftonbladet om oplevelsen, der førte til, at fyren måtte forlade selskabet og ingen længere vil have kontakt med ham.

Oplevelsen har har været en øjenåbner for ham i forhold til, hvor udsatte piger er.

For tidligere mente han, det var overdrevet, når folk sagde, at alle mænd var potentielle voldtægtsmænd.

Kvinde voldtog fire små børn 'fordi hun gerne ville gøre sin kæreste glad'
Kvinde voldtog fire små børn 'fordi hun gerne ville gøre sin kæreste glad'

- Hvis en fyr, der virker så stille og rolig, kan blive til så ækelt et menneske, så forstår jeg, hvorfor kvinder er nødt til at være på bange. Nu forstår jeg, hvorfor de skal være på vagt hele tiden, siger Josef.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx