Af - 04/08-16 07:10

Sonia fik fjernet dødelig tumor - og vandt en halv milliard få dage efterSonia fik fjernet dødelig tumor - og vandt en halv milliard få dage efter

Familien Davies fra Wales er muligvis verdens heldigste familie.

Bildstrecke im Grossformat »

Lykkens gudinde har i den grad tilsmilet en britisk familie fra Monmouthshire i Wales i denne uge, hvor deres tilværelse på ingen tid er vendt fra dybt tragisk til ovenud lykkelig.

53-årige Sonia Davies, hendes kæreste Keith Reynolds, Sonias døtre Courtney (19) og Stephanie (23) samt dennes kæreste Steve Powell kan således kalde sig mangemillionærer, efter at de netop har vundet den helt store gevinst på svimlende 61.102.442,90 britiske pund - cirka 540 millioner kroner - i lotteriet EuroMillions. Det skriver The Mirror.

Historisk gevinst: Heldigt asen blev MANGEmillionær i går
Historisk gevinst: Heldigt asen blev MANGEmillionær i går

Og for at det ikke skal være nok, så var Sonia Davies netop blevet erklæret rask, efter hun få dage forinden havde fået fjernet en tumor på sin biskjoldbrudskirtel i halsen - en tumor, der kunne have kostet hende livet.

- (Lægerne, red.) fortalte mig, at hvis den ikke var blevet fjernet, så ville den have været fatal. I allerbedste tilfælde ville jeg have mistet min stemme inden for et år, fortæller Sonia Davies på en pressekonference, som blev arrangeret, efter familien valgte at stå frem med gevinsten.

- De formåede at erklære mig rask lige efter operationen, så som man kan forestille sig, var vi i den syvende himmel, fortsætter Sonia, der fik foretaget operationen i Florida, hvor hun var på ferie med sin kæreste Keith

10 tips: Sådan vinder du Eurojackpot
10 tips: Sådan vinder du Eurojackpot

Det var netop den gode nyhed efter den vellykkede operation, der gjorde Sonia Davies overbevist om, at heldet var med familien i så høj en grad, at de kunne vinde i lotto. Så hun ringede hjem og bad sin datter om at købe en kupon.

- Jeg tænkte, at min mor var blevet skør - at hun ringede hjem fra sin ferie. Men hun var så insisterende, at jeg vidste, vi måtte gøre det, fortæller datteren Stephanie Davies.

Og det viste sig altså at være et ganske fornuftigt træk. Stephanie tjekkede kuponen og troede ikke sine egne øjne, da det gik op for hende, at der var gevinst.

Fattig flygtning fandt en formue: Nu bliver han hyldet
Fattig flygtning fandt en formue: Nu bliver han hyldet

- Jeg gik nedenunder og fandt Steve, og jeg var så chokeret, at jeg slet ikke kunne fjerne min hånd fra min mund. Jeg blev ved med at sige ‘vi har vundet, og det er ikke en spøg’, siger Stephanie Davies og fortsætter:

- Jeg kunne se, Steve prøvede at læse mig for at se, om jeg fortalte sandheden, men jeg var så følelsesladet, at han besluttede sig for selv at tjekke. Og han tjekkede igen. Vi lo. Vi memorerede vindertallene og tjekkede igen. Vi tjekkede datoen for trækningen igen.

Stephanie ringede straks til sin mor i Florida for at overbringe den glædelige nyhed.

Lottovinder er blevet 3,6 milliarder kroner rigere
Lottovinder er blevet 3,6 milliarder kroner rigere

- Jeg var bekymret for, at der var et problem. Jeg kunne kun høre Steph græde i telefonen og et eller andet sløret ord. Jeg troede, hun sagde, hun havde mistet sin hund. Så kunne jeg høre Steve råbe i baggrunden: ‘VI HAR VUNDET 61 MILLIONER!, siger Sonia og tilføjer:

- Flyveturen hjem var den længste i vores liv.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx