Af - 03/06-16 19:10; Opdateret: 03/06-16 19:30

TV: Far til dræbt teenager overfalder morder i rettenTV: Far til dræbt teenager overfalder morder i retten

Torsdag afgjordes en retssag mod en amerikansk seriemorder. Han blev dømt til døden, men det var ikke helt nok for en af de pårørende.

Bildstrecke im Grossformat »

I 2013 blev tre amerikanske kvinder slået ihjel af en seriemorder. Torsdag blev han dømt til døden i retten, og her fik en af de pårørende trang til at give morderen en staf uden for lovens paragraffer.

Det skriver New York Daily News.

Den 19. juli 2013 modtog politiet en anmeldelse om en stank fra en garage, leaset af en mand ved navn Michael Madison. Det skulle vise sig, at manden havde stranguleret tre kvinder, og lagt deres lig i sorte sække - stanken kom fra deres rådnende kroppe.

Dødsdømt fange skal henrettes… for anden gang
Dødsdømt fange skal henrettes… for anden gang

Torsdag stod Madison ved en høring over for faderen til den 18-årige Shirellda, som han på koldblodig vis kvalte.

- Han rørte vores familier og tog min by, sagde faderen ved høringen.

- Lige nu burde vi vel, i vores hjerter, tilgive den her klovn, sagde Van Terry, og vendte sig om mod den dødsdømte seriemorder, og dennes advokater.

Dødsdømt for drab på udenlandske klatrere i Pakistan
Dødsdømt for drab på udenlandske klatrere i Pakistan

Ifølge familiemedlemmer sad Michael Madison og smilede på en provokerende måde, før det blev for meget for den tragedieramte familiefar, der på trods af dødsdommen ikke kunne dy sig.

Terry skubbede podiet væk, og hoppede pludselig hen over skranken med en flyvende knytnæve mod den 38-årige seriemorder. Det var dog ikke mange slag han fik lov at uddele, før politiet på få sekunder fik stoppet kampen.

Far slipper for at vidne mod terrortiltalt søn
Far slipper for at vidne mod terrortiltalt søn

Familiefaren kan sandsynligvis se frem til en fængselsstraf for retsforagt, der kan resultere i en mindre fængselsstraf. Madison, på den anden side, står til en dødelig indsprøjtning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx