Af Simon Boas - 13/01-18 11:14

Galt eller genialt? Ikea vil have kvinder til at tisse på deres reklame for at få rabatGalt eller genialt? Ikea vil have kvinder til at tisse på deres reklame for at få rabat

Nu er der gode nyheder til kvinder, der har en formodning om, at de gravide, men endnu ikke er helt sikre.

storybild

Arkiv (Billede: PASCAL GUYOT)

'Tis på denne annonce, og det kan ændre dit liv.'

Sådan lyder det i en ny reklame for Ikea. Den svenske møbelgigant lancerer nemlig en ny reklameannonce, som kvinder kan tisse på for at finde ud af, om de er gravide eller ej. Skulle der være en lille ny på vej, så får du endda rabat ved fremvisning af reklamen.

Det skriver mediet Adweek.

Helt konkret fungerer annoncen således, at kvinder kan tisse på et bestemt område, hvorefter en nedsat pris på den såkaldte Sundvik-vugge kommer til syne.

Annoncen, der er udarbejdet af reklamebureauet Åkestam Holst i samarbejde med Mercene Labs, kan som udgangspunkt kun findes i det svenske magasin Amelia, og er blevet skabt med udgangspunkt i den teknologi, som man kender fra graviditetstest.

Ikea Danmark oplyser til BT, at man synes, det er en sjov idé, men at man ikke har nogen planer om at køre lignende kampagne.

Magnus Jakobsson, der er talsmand for Ikea, siger til CNBC, at man ikke nødvendigvis behøver at tage den urinfyldte annonce med i Ikeas varehuse, men at man blot skal blive medlem af Ikea Family.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet udskyder rapport om Aviciis...
bt.dk
Se det første billede: Prins William...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Dansk sangerinde skal giftes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx