Af - 10/03-16 19:27

Nettet morer sig: Par har højlydt sex og får sjovt klagebrev fra naboNettet morer sig: Par har højlydt sex og får sjovt klagebrev fra nabo

Er man en skriger eller en brøler i sengen og bor i en lejlighed med tynde vægge, så kan man godt forvente reaktioner fra naboer. Nogle naboer klager dog bare bedre end andre.

Bildstrecke im Grossformat »

Se brevet i galleriet.

Har du prøvet at bo i en lejlighed med tynde vægge, så har du højst sandsynligt på et tidspunkt overhørt naboer have sex. Overvejer du at klage næste gang, det sker, så er her et godt tip til, hvordan man klager med stil.

For mange orgasmer kan ødelægge dit forhold
For mange orgasmer kan ødelægge dit forhold

En bruger på Imgur, har lagt et billede op, hvor en nabo i et brev klager over højlydt sex. Brevets humoristiske stil og tilhørende indhold har fået nettet til at grine.

Brevet starter med:

- Hej naboer! Det er sejt nok, at i dyrker sex, men at sengen knirker er ved at være rigtig irriterende. Jeg beder jer ikke om at stoppe, jeg er ikke idiot. Bare gør sengen mere lydløs. Stram skruerne eller bind kællingen til den, lyder det i brevet, der også indeholder en lille gave.

Hun har prøvet hver dag i tre år: 20-årig kan ikke få orgasme
Hun har prøvet hver dag i tre år: 20-årig kan ikke få orgasme

- For at vise jer, at vi har det fint med, at i knalder, har vi vedlagt nogle kondomer. Jeg er ikke sikker på, om i har brugt dem før eller foretrækker et andet mærke, men disse virkede som et godt valg, står der blandt andet.

- Nyd sexen, afsluttes brevet - med en advarsel om, at være opmærksom på defekte kondomer, da 'klageren' ikke ønsker børn rendende rundt.

Søvn-orgasmer er helt almindelige: Sådan får du nemmere én selv
Søvn-orgasmer er helt almindelige: Sådan får du nemmere én selv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udbetaler millioner i gyldne...
bt.dk
Bookmaker har fået ny favorit: Han...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
LIGE NU: Voldsom ulykke spærrede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx