Af - 24/10-16 20:38

Anita spiste 9.000 chokoladebarer: Sådan ser hun ud i dagAnita spiste 9.000 chokoladebarer: Sådan ser hun ud i dag

Anita Garrett kunne spise op til 9000 chokoladebarer på fem år. Nu har hun tabt næsten 100 kilo.

storybild

(Billede: Anita Garrett/Instagram)

Anita Garrett fra New Zealand var så afhængig af chokolade, at hun formåede at spise op til 9.000 chokoladebarer på fem år.

Nu har hun tabt næsten halvdelen af sin egen kropsvægt efter at have taget kampen op mod de mange kilo hun, på grund af sin chokoladeafhængighed, havde taget på. På toppen vejede hun 183 kilogram

Den 39-årige Anita Garrett forklarer til det britiske medie Metro, at hun før i tiden kunne spise op til tre store chokoladebarer om dagen, og da vægten for ti år siden var på sit højeste, kunne de tre chokoladebarer let blive til fem. Hver dag.

Det var sønnen Brody's sygdom, der satte gang i den massive chokoladespisning. Han blev født med en form for sklerose, der er er skyld i, at tumorer vokser på hans hjerne.

Chokolade foran tv'et
Anita Garrett forklarer, at hun altid har elsket chokolade. Det har, så længe hun kan huske, altid været en familietradition at spise chokolade foran tv'et.

- Det var altid chokoladen jeg gik til, når jeg var glad, ked af det eller endda kedede mig, forklarer Anita Garrett til Metro.

På grund af sønnens sygdom tilbragte hun mange timer på hospitalet, og her levede hun at chokoladen fra den nærmeste slikautomat.

Foto: Anita Garrett/Instagram.

Kunne ikke binde sine snørrebånd
På blot få måneder blev hun så stor, at hun ikke kunne binde sine egne snørebånd eller gå ud og handle uden at blive forpustet.

Og det fik Anita Garrett til at tage kampen op mod kiloene.

- Jeg ønskede ikke længere at leve på den måde. Især fordi min dreng var syg og havde brug for mig, forklarer hun.

Anita Garrett havde tidligere forsøgt at tage kampen op mod kiloene ved at få en fedmeoperation, men vægttabet holdt ikke.

Anita Garrett/Instagram

Derfor tog hun i denne omgang kontakt til et motionscenter, fik en personlig træner og lagde sin kost markant om - og det inkluderede ikke chokoladebarer.

Det blev starten på det vilde vægttab. Hun har nu tabt næsten 100 kilo i alt.
Livsstilsændringen er blevet en naturlig del af hverdagen, og det nyder hendes søn Brody, der nu er fem år gammel, godt af.

- Brody er vild med det nye slankere mig, og selv om han ikke kan tale på grund af sin tilstand, så ved jeg, at han er stolt af mig, for det kan jeg se på hans store smil, fortæller Anita Garrett.

'Verdens fedeste' kvinde har ikke været uden for en dør i 25 år
'Verdens fedeste' kvinde har ikke været uden for en dør i 25 år

Plus-model tabte over 100 kilo: Så væltede dødstruslerne ind
Plus-model tabte over 100 kilo: Så væltede dødstruslerne ind

Nettet raser over, at Kylie Jenner kalder sig selv 'kraftig'
Nettet raser over, at Kylie Jenner kalder sig selv 'kraftig'

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx