Af - 14/12-15 22:40

LISTE: 8 huskeregler der giver dig bedre sexLISTE: 8 huskeregler der giver dig bedre sex

Onani, orgasmer og ordentlige forhold: Både mænd og kvinder kan lære noget af denne artikel.

Bildstrecke im Grossformat »

P.S. En hurtig guide til, hvad man som mand ikke skal gøre ved en kvindes bryster.

Fabio eller Fedtmule?

Der skal meget til, før sex er decideret dårligt, men helt ærligt. Hvad vil du helst være? Ham her:

Eller ham her?

Godt! Her er otte måder, hvorpå du får bedre sex - og det gælder både mænd og kvinder.

Hvorfor kun nøjes med quickies?

Det hurtige knald kan så afgjort noget, men det skal ikke være den eneste løsning. For mange kvinder gælder det nemlig, at der minimum skal 20 minutters opvarmning til, før orgasmen melder sig. Og for mændendes vedkommende: Hvor længe tror I, at jeres partner bliver hængende, hvis det kun er jer, der kommer, fordi der kun kan afsættes fire minutter på bagsædet af en gammel Skoda Felicia fra '92?

Fortæl, hvad der giver dig en orgasmeHvis du allerede ved præcis hvilke knapper, der skal trykkes på, for at du kan komme, så lad dig ikke nøjes med din partners fumlefingerier. Fortæl i detaljer, hvad der virker. Er det hænderne, tungen, skal det gå hurtigere eller langsommere?

Nej!

Sig klart nej til ting, som du ikke har det godt med at gøre. Vil det være nydelsesfuldt at spise en hundebæ, blot fordi denne bliver serveret side om side med caviar og champagne? At gøre ting du ikke tænder på, skal ikke negligeres, blot fordi resten af akten er dejlig. Undervurder heller aldrig the power of no.

Men!

Vær ikke bange for at prøve noget nyt. Men tag små skridt og med én du kender. Der er ingen grund til at gå fra missionær til mud pie med et engangsknald.

Hav ikke sex med en idiot

99,99 procent* af al andenrangssex foregår med andenrangsmennesker. Sex er sjældent dårligt i sig selv, men der er ingen grund til at spilde tiden på en person, der både er egoistisk og doven i sengen. Næste!

*Ikke videnskabeligt bevist

Onanér

Ikke bare er det sundt at masturbere; du bliver også klogere på din egen krop og på hvad du kan lide i sengen. Og hvem føler sig sexet, hvis svaret er "jeg har absolut ingen idé", når man af sin partner bliver spurgt, hvad man tænder på?

Penetrering er ikke altEksperter mener, at noget nær 70 procent af alle kvinder aldrig kommer alene ved penis-i-vagina-action. Brug hænderne, brug legetøj og brug munden. Til mændende: Klitoris er jeres bedste ven.

Føl dig ikke forkert på grund af dine lyster

Ikke alle vil forstå dine seksuelle præferencer, men det gør dem ikke forkerte af den grund. Alting er smagssag. Nogle kan lide levertran, andre kan ikke. Sex er alligevel kun godt med en, der respekterer dig, så hvorfor spilde tiden med en, der får dig til at føle dig som en freak?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx