Af - 07/07-16 22:39

Kvinde voldtog fire små børn 'fordi hun gerne ville gøre sin kæreste glad'Kvinde voldtog fire små børn 'fordi hun gerne ville gøre sin kæreste glad'

Jeg vidste slet ikke, der fandtes sådanne skabninger, siger en far til et af ofrene.

storybild

En 27-årig børnehavemedarbejder fra Ohio i USA har erkendt sig skyldig i voldtægt af fire små børn, som hun passede.

Heather Koon forsvarede sig med, at det var hendes kæreste, der havde fået hende til det, og det var også derfor, hun havde sendt billeder af overgrebene til den 37-årige kæreste, der er registreret som sexkrænker.

Tyskland skærper straffen for voldtægt
Tyskland skærper straffen for voldtægt

Kæresten James Osborne erkendte sig ligeledes medskyldig i overgrebene på børnene, og parret står nu til livsvarigt fængsel for voldtægterne.

Han sidder allerede fængslet efter en dom på otte år for brud på en prøveløsladelse, der også drejede sig om overgreb mod børn.

Heather Koons advokat siger, at hun kun voldtog børnene, fordi kæresten pressede hende til det.

- Vi håber og tror, at juryen forstår, at hun følte sig tvunget til at gøre det. Men det er klart, at hun fortryder det, siger advokaten Dan Wightman til Chronicle Telegram.

TV: Hiver bukserne af 'fuld og bevidstløs kvinde': Sådan skal de behandles
TV: Hiver bukserne af 'fuld og bevidstløs kvinde': Sådan skal de behandles

Et af de børn, der blev voldtaget af Heather Koon var kun to år gammel, da det skete, og faren håber, at parret får den hårdest mulige dom.

- Forhåbentlig får de livstid. Jeg vidste slet ikke, der fandtes sådanne skabninger, siger faren.

Deres grove overgreb blev opdaget i 2013, da politiet anholdt den 37-årige mand hjemme hos Heather Koon. I den forbindelse beslaglagde politiet en computer og en smartphone, der viste sig at indeholde pornografiske billeder af børnene.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx