Af - 06/05-15 09:06; Opdateret: 06/05-15 09:16

Avis: GermanWings-pilot øvede sig på selvmordAvis: GermanWings-pilot øvede sig på selvmord

Den tyske styrmand på det forulykkede GermanWings-fly, der tog 150 mennesker med sig i døden, kan have øvet sig på tidligere tur.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto/AP)

Styrmanden på GermanWings-flyet, der med vilje fløj ind i en fransk alpeside i marts, øvede sig på sit selvmord, der tog 150 passagerer med i døden.

Det skriver tyske Bild i deres avis tirsdag ifølge engelske The Guardian.

Den 27-årige andenpilot Andreas Lubitz øvede sig på den fatale nedadstigning på en tidligere flyvetur. Det mener anklagerne, der prøver at kaste lys over forløbet, hvor den depressive styrmand låste kaptajnen ude af cockpittet og fløj direkte ind i en bjergside på ruten fra Barcelona til Dûsseldorf den 24. marts i år.

Kvinde udnyttede Germanwings-tragedien til gratis flyveture
Kvinde udnyttede Germanwings-tragedien til gratis flyveture

Tyske Bild citerer unavngivne kilder hos den franske udgave af Havarikommissionen. Afsløringen om øvelsen bliver formentlig offentliggjort i en foreløbig rapport onsdag.

Her vil det angiveligt fremgå, at Andreas Lubitz øvede sig på at sænke flyvehøjden på den udgående tur på ruten fra Dûsseldorf til Barcelona. Den franske rapport skal have varet i nogle minutter, og der skal ikke have været noget flyveteknisk belæg for at sænke højden.

Styrmand fortalte flyselskab om depression
Styrmand fortalte flyselskab om depression

Lubitz har tidligere lidt af en svær depression, ligesom en computer, der blev fundet i den 27-åriges lejlighed. afslører, at styrmanden har undersøgt metoder til at begå selvmord i dagene, der ledte op til det overlagte styrt.

Anklagerne har desuden fundet en itureven sygemelding fra Andreas Lubitzs læge, der skulle sygemelde ham fra at kunne flyve.

LÆS OGSÅ: Læs rørende besked til piloter efter tragedien i Alperne

LÆS OGSÅ: Lufthansa betaler 373.000 per passager på ulykkesfly

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
11-årige Mikelle forsvandt, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx