Af - 18/03-16 15:02

Kan du heller aldrig huske filmtitler? Her er løsningenKan du heller aldrig huske filmtitler? Her er løsningen

Hvis du er typen, der tit glemmer, hvad film hedder, så er der hjælp at hente.

Bildstrecke im Grossformat »

Du kender det sikkert. Du har en bestemt film i tankerne, men du kan bare ikke huske, hvad den hedder. Nu er der kommet hjemmesiden whatismymovie.com, der måske kan hjælpe dig, næste gang du står i den situation. Det skriver The Independent.

LÆS OGSÅ: Flaskepost fra P hitter i de danske biografer

Den finske teknologivirksomhed Valossa fik et beløb, der svarer til lidt over 4 millioner kroner til at udvikle siden. Her det både muligt at skrive og indtale ord i en søgemaskine, som derefter vil prøve at hjælpe dig med at finde frem til navnet på den film, du tænker på.

Teknologien analyserer videostreams i realtid og opererer med mere end tusind variable (for eksempel steder, objekter og mennesker) for at finde frem til lige præcis den film, du leder efter.

LÆS OGSÅ: Stor stigning: Danskerne strømmer i biografen

Skriver du for eksempel "may the force be with you", dukker "Star Wars"-filmene op, mens "Tilbage til fremtiden"-filmene kommer frem som nogle af de første forslag, hvis du skriver "travel back in time".

Du kan også bruge maskinen til at finde film, du gerne vil se. Er du for eksempel vild med zombie-film, kan du skrive "zombies", og så giver maskinen dig en række bud på film, hvor der er zombies med.

Indtil videre fungerer søgemaskinen kun, hvis du skriver eller taler på engelsk, og hovedparten af filmene i sidens database er engelsksprogede.

LÆS OGSÅ: Kan 400.000 husmødre tage fejl? Her er 2015's dårligste film

LÆS OGSÅ: Denne film bør du virkelig ikke se: Alligevel kan du ikke lade være siger ekspert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx