Af Maria Christine Madsen - 06/10-17 12:00

Martin tog billeder af udsigten: Da han kom hjem, opdagede han noget helt særligt i baggrundenMartin tog billeder af udsigten: Da han kom hjem, opdagede han noget helt særligt i baggrunden

Da Martin Cervantes for en uge siden gik en tur med sin hustru langs Bondi Beach i Australien og tog nogle billeder af den flotte udsigt, lagde han til at begynde med ikke mærke til noget helt særligt, som han også var kommet til at fotografere.

storybild

Martin Cervantes ville forevige den smukke udsigt over Bondi Beach i Australia. Ubevidst kom han også til at forevige noget endnu mere specielt. (Billede: Martin Cervantes)

Martin Cervantes, der har argentinske rødder og bor med sin hustru - Solange Lipcin - i den australske storby Brisbane, tog billederne af udsigten, da han og hustruen den 29. september var kommet hen til et udkigssted over den populære strand.

Det fortæller han til det norske medie Dagbladet.

Om aftenen viste han billederne til sin familie.

»Min bror lagde mærke til, at der var en mand, som knælede foran en kvinde på et af billederne. Vi vidste ikke helt, hvad der skete, men vi tænkte, at det måske var et frieri,« siger Martin Cervantes, der er hobbyfotograf.

Han kiggede derfor nærmere på billederne og ganske rigtigt - det lignede, at han på billederne havde fanget et frieri lige før, det skete, mens det stod på, og lige efter, kvinden havde sagt 'ja'.

Han besluttede sig derfor for at finde frem til parret på billederne, som han af den grund delte på Facebook, hvor han også skrev en efterlysning.

'Det kunne være sjovt, hvis jeg kunne finde parret, så jeg kan dele billederne med dem. Jeg er ikke sikker på, om de er australiere eller bare turister, men hey, vi kan da prøve at finde dem', skrev han blandt andet.

Hurtigt blev efterlysningen delt vidt og bredt, og allerede dagen efter var Martins email-indbakke fyldt med beskeder om, at parret var fundet.

Parret viste sig at være australske Amelia Wright og Lyall Bezett, der har været sammen i fire år. De var på tur til Sydney, da Lyall friede til Amelia sidste fredag.

Amelia fortæller til Dagbladet, at frieriet kom som et stort chok for hende, fordi de havde talt om at blive gift længe, uden at det var sket noget.

»Når jeg ser billederne (Martins billeder, red.) er det som om, jeg genoplever det mest specielle øjeblik i vores liv, og alle følelserne vender tilbage. Det er utroligt, at han fik fanget alt på kamera. Jeg er så glad,« siger hun.

Til BT fortæller Martin Cervantes, at den store opmærksomhed omkring hans billeder har været helt vild.

»Det har været helt skørt, lige siden at alle begyndte at dele opslaget. Efter vi fandt Amelia og Lyall har det været virkelig sjovt at få alle de beskeder fra venner rundt om i verden,« siger han og slutter:

»Jeg håber, jeg kan møde dem en dag.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Medie: FC Midtjylland tæt på massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx