Af - 21/09-16 17:58

Far slæbte pige rundt, mens hendes hår sad fast i indkøbsvognenFar slæbte pige rundt, mens hendes hår sad fast i indkøbsvognen

En far kan sandsynligvis se frem til at blive tiltalt for børnemishandling, efter han trak sin datter i håret efter en indkøbsvogn

storybild

(Billede: Erika Burch )

Politiket eftersker et muligt tilfælde af børnemishandling, efter at en far er blevet set trække sin datter rundt, mens hendes hår sad fast i indkøbsvognen. Det skriver Metro.

Pigen tiggede og bad faren om at stoppe, men han reagerede ikke. Heller ikke da forbipasserende fortalte ham, at han skulle slippe hende fri.

Erika Burch var til stede, da det skete og tog billeder af hele hændelsen. Hun prøvede at få faren til at stoppe, men det var åbenbart ikke noget, som Erika skulle blande sig i.

- Jeg fik fat i min telefon og tog billeder. Jeg fortalte ham, at han skulle lade den lille piges hår være! Han fortalte mig, at jeg skulle blande mig uden om. Men jeg blev nødt til at blande mig, siger Erika Burch.

Efterfølgende lagde hun billeder op på Facebook og skrev:

- Han havde hendes hår viklet rundt omkring indkøbsvognens styr! Hun tiggede ham om at stoppe! Hun sagde tydeligt 'Vær sød at stoppe. Jeg lover aldrig at gøre det igen.

Politiet undersøger nu hændelsen, der skete i et indkøbscenter i Cleveland, Ohio. Erika Burch er dog ikke tilfreds med politiets indsats, som hun påstår ikke ville gøre noget ved episoden.

- Han har ret til at opdrage sit eget barn, skulle en politibetjent angiveligt havde sagt til Erika Burch.

Politiet har efterfølgende lagt et Facebook opslag op, hvor de garanterer, at de undersøger sagen.

LÆS OGSÅ: Mor låste femårig søn inde i skab og tog på shoppingtur i 10 timer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx