Af - 09/06-16 13:12; Opdateret: 09/06-16 17:04

Var utro med hendes veninde - så fandt hun en hobbykniv fremVar utro med hendes veninde - så fandt hun en hobbykniv frem

En thailandsk mand fortryder nok sit sidespring, efter hans kone næsten skar hans penis af med en hobbykniv.

storybild

Arkivbillede. (Billede: Scanpix)

Du kan se de skræmmende billeder ved at følge dette link.

En thailandsk kvinde havde det temmelig stramt, efter hun fandt ud af, at hendes mand var hende utro med hendes veninde. Hendes mand har det nok endnu strammere, for utroskaben kostede ham næsten hans penis. Det skriver Metro.

Kvinden, der tidligere har solgt gademad sammen med sin mand i turistmekkaet Pattaya i Thailand, begyndte at høre rygter om mandens utroskab. Da hun fandt ud af, at hans sidespring var hendes veninde, bestemte hun sig for at hævne sig.

Hun lod som om hun tilgav manden, og da bølgerne havde lagt sig, lokkede hun ham til at tage bukserne af for at give ham oralsex. Det skriver Pattaya One.

Mand hugger sin vens penis af med økse efter måle-konkurrence
Mand hugger sin vens penis af med økse efter måle-konkurrence

Manden, der sikkert var lettet over at slippe så billigt fra fadæsen, gik med til arrangementet, men det skulle han ikke have gjort. For da konen var kommet godt i gang, og manden havde glemt alt om tid og sted, trak hun en hobbykniv frem og snittede i hans ædlere dele, så penis blev skåret halvvejs af.

Da hun opdagede, hvad hun havde gjort, fik hun tilkaldt en ambulance, der fandt manden siddende med blodet strømmende fra skridtet og en ispose.

Han blev i al hast fragtet til Bang Lamung-hospitalet, hvor han kom på operationsbordet. Hans tilstand er ifølge Metro ukendt. Når han er kommet sig, vil han blive forhørt at politiet.

LÆS OGSÅ: Prostitueret skar mands penis af efter skænderi om betaling

LÆS OGSÅ: Genialt: 10 billeder du skal sende tilbage, hvis han sender dick pics

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx