Af - 17/06-16 16:25

Denne hunde-video er set over 61 millioner gange på en ugeDenne hunde-video er set over 61 millioner gange på en uge

Buddy er også virkelig sød.

Søde hunde er altid et hit på internettet, men hunden Buddy har alligevel formået at vække lidt mere opsigt end de fleste.

Buddy har tydeligvis en del mere energi end sin ejer, men takket være en 'GoDogGo'-boldmaskine, kan Buddy underholde sig selv i timevis.

Dreng med dværgvækst lykkelig efter han får en lille ny ven
Dreng med dværgvækst lykkelig efter han får en lille ny ven

Videoen er blevet set over 61 millioner gange på en uge, og har fået mere end 1.1 millioner delinger på Facebook, hvilket må siges at være en pæn berømmelse for en hund, der ellers startede livet som hjemløs.

Ifølge hundens side på Facebook, blev han adopteret far et center for hjemløse hunde i Toronto af Rennie Berchard, der tydeligvis har forstået at aktivere den charmerende hund.

Internettet går amok over denne hunde-adoption
Internettet går amok over denne hunde-adoption

Videoens store succes har gjort, at Buddy og Rennie Berchard er blevet inviteret ind i tv-programmet Good Morning, America, der et et af de mest sete i USA.

Her forklarede Rennie Berchard om sin hunds begejstring for sit legetøj.

- Han lærte hurtigt, hvordan den fungerede, og han var meget begejstret. Jeg tror, han er glad for, han kan lege med den alene, lød det fra Rennie Berchard, der nok er taknemmelig for, det ikke er ham, der skal holde den energifyldte hund i gang hele tiden.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx