Af - 16/12-15 21:49

TV: Fik invalideydelse - var ninja-stripper om nattenTV: Fik invalideydelse - var ninja-stripper om natten

En britisk mand har måttet indse, at det ikke var verdens bedste idé at modtage invalideydelser for over 50.000 kroner, mens han gav den gas som ninja-stripper om natten.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke lovligt at modtage invalideydelser og samtidig give den gas som ninja-stripper om natten.

Det måtte den 51-årige brite Mark Hetherington sande efter at være blevet slæbt i retten for sit dobbeltliv.

Ifølge anklageren, Malcolm Isherwood, havde Mark Hetherington over for myndighederne hævdet, at han var for syg til selv at komme ud af sin seng og havde brug for hjælp, når han skulle lave mad, børste tænder eller forlade sit hjem. Derudover skulle han lide af panikangst, når han var ude blandt andre mennesker.

Det skriver Daily Mail.

Tilsyneladende havde han dog ikke noget problem med at tage tøjet af selv og at være ude blandt mange mennesker, når han om natten gav den som stripper-ninja og stripper-batman ved diverse stripshows under kunstnernavnet 'Ian Kognito.'

Selvom Mark Hetherington bar masker under sine forskellige optrædener på tværs af landet, var den ellers så smart udtænkte hovedbeklædning til sidst ikke nok til at skjule hans sande identitet, som blev afsløret af et team af efterforskere, der filmede flere af hans optrædener i skjul.

Hun lovede at strippe hvis Mexico vandt: - Et løfte er et løfte
Hun lovede at strippe hvis Mexico vandt: - Et løfte er et løfte

Da han, i bogstaveligste forstand, blev taget med bukserne nede, indrømmede Mark Hetherington da også, at han fra maj 2012 til august 2014, havde modtaget ydelser, han ikke var berettiget til.

- Når han blev spurgt, kunne han ikke forklare, hvordan han nu havde det fint med at arbejde med og blive set af vidt fremmede, fortalte anklageren.

Ka-ching! Sådan tjener strippere penge på Snapchat
Ka-ching! Sådan tjener strippere penge på Snapchat

Forsvareren, John McLaren, lagde vægt på, at Mark Herington havde mistet selvtillid efter at have mistet sit tidligere job og hans ægteskab var gået i stykker, men at han accepterede, at han skulle have fortalt myndighederne, at hans selvtillid havde forbedret sig.

Mark Hetherington betaler nu 50 kroner tilbage om ugen. Han er derudover blevet idømt et års samfundstjeneste og skal betale sagsomkostningerne.

Du kan se Mark Hetherington i et af sine ninja-stripshows herunder.

TV: Er det årets platteste reklame?
TV: Er det årets platteste reklame?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rival misunder Wozniacki: 'For hende...
bt.dk
'Jeg er gravid i syvende måned - og...
bt.dk
Dansk sangerinde taler ud om mandens...
bt.dk
Trump så 'usikker' Oprah på tv: Håner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx