Af Caroline Kristensen - 12/02-18 22:36

Verdenspremiere: Første glimt at den nyeste del af Star Wars sagaen afsløret under SuperbowlVerdenspremiere: Første glimt at den nyeste del af Star Wars sagaen afsløret under Superbowl

Natten til søndag fik verden det første glimt af den længe ventede film 'Solo: A Star Wars Story'.

storybild

Review of the Year 2017: December: Stormtroopers during the European premiere of Star Wars: The Last Jedi, at the Royal Albert Hall, London. (Billede: MATT CROSSICK)

Flere hundrede millioner så med, da teaseren til den seneste tilføjelse til Star Wars-sagaen blev vist under Superbowl på NBC. Disney udnyttede de store seertal til at vise verdenspremieren på en minutlang trailer med en række overraskelser.

Blandt andet afslører de Alden Ehrenreich i rollen som den unge Han Solo. Rollen, der i de originale film blev besat af Harrison Ford. Filmens andre stjerner er blandt andet Emilia Clarke, Woody Harrelson og Donald Glover, som også blev introduceret i teaseren under Superbowl.

Det skriver CNN.

Filmen er efterfølgeren til Disneys 'Rouge One: A Star Wars Story' og 'Star Wars: The Last Jedi', der begge indbragte mere end en milliard dollars på verdensplan. Der er derfor også store forventninger til den kommende film i Star Wars-sagaen.

Den fulde trailer bliver vist eksklusivt på ABCs program 'Good Morning America' mandag morgen amerikansk tid.

 

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Hvis denne kvinde...
bt.dk
Nærmer sig podiet: Brølstærk Fuglsang...
bt.dk
Stod bag kæmpe OL-sensation: Derfor...
bt.dk
Tusinder af danskere stod i kø for at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx