Af Sebastian Bjerring Jensen - 17/08-17 15:20

Unge danskere anholdt i ferie-område: Kidnappede mand og gik til angreb på politietUnge danskere anholdt i ferie-område: Kidnappede mand og gik til angreb på politiet

To danskere er i denne uge blevet anholdt i den spanske kystby Malaga efter at have bortført en anden dansker og truet flere på livet.

storybild

Det skriver Spanien i Dag.

Der er tale om to mænd på 26 og 29 år, der henholdsvis kommer fra Aalborg og Viborg.

Danskerne har angiveligt opholdt sig et par måneder i Spanien, hvor de har boet i en firma-bolig i forbindelse med et arbejde i Malaga.

Da de ikke mødte op på arbejdet, blev de smidt ud af boligen, men i mandags vendte de tilbage til deres tidligere lejlighed og tvang med trusler en anden beboer med ud på en scooter-tur.

Den anden beboer - en ung, dansk fyr - blev kørt hen til en hæveautomat og tvunget til at hæve penge. Da de vendte tilbage til boligen igen, stod deres chef, hans kone og to andre beboere og ventede, men de blev mødt med trusler på livet, da de henvendte sig til de to danskere.

Politiet blev tilkaldt, og den ene af de to gerningsmænd stak af, mens den anden blev anholdt efter håndgemæng med politiet.

Torsdag bliver de to danskere stillet for retten, og her skal der tages stilling til sigtelser som kidnapning og vold mod politiet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx