Af - 07/07-15 22:36

Like med 'amen-knappen' – velkommen til den syndfri Facebook-versionLike med 'amen-knappen' – velkommen til den syndfri Facebook-version

Det er forbudt at bande og frække billeder kan du godt glemme alt om. Nyt socialt netværk er en syndfri version af Facebook.

storybild

Startsiden til Facegloria. (Billede: Screendump)

En 'amen-knap' i stedet for en 'synes godt om'-knap og 600 forbudte ord.

Er du træt af bar hud, drukbilleder og sefies, er det måske på tide at tjekke en kristen version af Facebook ud – nemlig Facegloria.

LÆS OGSÅ: Ny app viser, hvem der sletter dig fra Facebook

Siden er blevet lanceret i Brasilien, der er det største katolske samfund i verden, og har allerede over 100.000 brugere.

LÆS OGSÅ: Sådan får du flere 'likes' på Facebook

Når du skal logge ind, bliver du mødt af svævende skyer og gospel-musik. På Facegloria er sexede billeder og grimt sprogforbrug forbudt – det samme gælder homoseksuelt materiale. I stedet kan du bruge siden til at lovprise Gud.

På Facebook ser du en masse vold og pornografi. Det er derfor, vi ville lave et netværk, hvor vi kan tale om Gud, kærlighed og sprede Guds ord, fortæller medstifter Atilla Barros til AFP.

Facegloria findes indtil videre kun på portugisisk, men det er planen, at siden skal udvides med flere sprog, ligesom en mobil-app også er på vej.

LÆS OGSÅ: Ny app hitter: Som Facebook og Snapchat - men med unikt twist

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx