Af Niels O. Hansen - 13/02-18 22:23

Hele landet har talt om prins Williams dilemma på bryllupsdagen: Nu er der fundet en løsningHele landet har talt om prins Williams dilemma på bryllupsdagen: Nu er der fundet en løsning

Der blev spekuleret i, om en bestemt tradition måtte droppes.

storybild

Prins Harry (th) skal giftes 19. maj med Meghan Markle. Storebror prins William (tv) skal være forlover, men han skal også uddele pokalen til det vindende hold i FA Cup-finalen samme dag. (Billede: STRINGER)

Problemerne omkring det kongelige bryllup i Storbritannien og FA Cup-finalen samme dag er løst. Prins William kan nå begge dele.

Baggrunden er følgende:

Prins Williams lillebror, prins Harry, skal giftes med sit livs udkårne, Meghan Markle. Og bryllupsdatoen er fastsat til 19. maj i år.

Samme dag er der planlagt finale i verdens ældste pokalturnering, FA Cup'en.

Dato-sammenfaldet satte prins William i noget af en kattepine, for han skal være forlover for sin bror. Men han har også titel af præsident for det engelske fodboldforbund (FA), og i den rolle har det i de sidste mange år været ham, der har uddelt pokalen til anføreren for det vindende hold i FA Cup-finalen.

Men der er fundet en løsning.

Kensington Palace har på Twitter meddelt, at brylluppet begynder klokken 12.00 (lokal tid)) i St. George's Chapel i kongefamiliens hjem, Windsor Castle, som ligger i det centrale London

FA Cup-finalen begynder først kl. 17.30, og dermed er der tid til, at prins William kan nå både at overholde sine forpligtelser over for sin bror og til at komme ud til kampen. Der er små 50 kilometer fra St. George's Chapel til Wembley, og det burde en royal kortege kunne nå på omkring en time - lidt afhængig af trafikken.

Efter kampen vil prins William vende tilbage for at  deltage i bryllupsfesten.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten
 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Liverpool-stjerne blev scannet sent i...
bt.dk
Revy-krigen er afgjort: Denne revy er...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Liverpools skurk dagen derpå: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx