Af - 27/06-17 17:24

Mor ville give sine børn en lærestreg: Det kostede dem livetMor ville give sine børn en lærestreg: Det kostede dem livet

En amerikansk mor blev fredag anholdt, efter begge hendes børn døde af at sidde i en varm bil, fordi hun ville give dem en lærestreg.

storybild

Cynthia Marie Randolph (Billede: Politifoto)

Et barn fra Texas på 16 måneder og et andet barn på to år er døde af hedeslag efter, at deres mor efterlod de to små børn i en varm bil.

Det skriver CNN.

Tragedie i Texas: To børn døde i stegende varm bil
Tragedie i Texas: To børn døde i stegende varm bil

Cynthia Marie Randolph, 24 år, er mor til de to nu afdøde børn. Hun blev fredag anholdt af det lokale politi for at have ladet hendes to børn sidde i den varme bil som straf. Hendes formål med at lade dem sidde alene i bilen var at give dem en lærestreg.

Politiet har over flere omgange afhørt moren, hvor hun ikke har kunne give en forklaring på, hvorfor børnene døde.

Men en efterforskning af sagen har givet et indblik i, hvad der er sket.

Politi måtte komme hund til undsætning i varm bil: Ejer var smuttet i biografen
Politi måtte komme hund til undsætning i varm bil: Ejer var smuttet i biografen

Omkring klokken 12 den 26. maj legede Cynthia Marie Randolphs to børn i hendes bil. Da hun bad hendes to-årige datter om at gå ud af bilen, nægtede datteren. Derfor smækkede moren døren i for at give hende en lærestreg.

Efter at have smækket døren i bilen i gik den 24-årige mor indenfor og røg marijuana, før hun faldt i søvn i to til tre timer. Da hun opdagede, at børnene lå døde i bilen smadrede hun ifølge politiet ruderne på køretøjet for at få de to små børns død til at ligne en ulykke.

Klokken 16 blev politiet alarmeret. På dette tidspunkt var det næsten 36 grader udenfor. Da politi og ambulance kom frem, kunne de erklære børnene døde.

Lille dreng døde i glohed bil: Nu har faren fået sin dom
Lille dreng døde i glohed bil: Nu har faren fået sin dom

Cynthia Marie Randolph første forklaring til politiet lød på, at de to børn havde leget for sig selv på verandaen. Da hun opdagede, at de ikke længere opholdt sig der, ledte hun efter dem i 40 minutter, før hun opdagede, at de lå døde i bilen. Ifølge moren var de to børn selv kommet ind i bilen. Hun sagde, hun smadrede ruden for at få børnene ud.

Moren er nu sigtet for at have forårsaget alvorlige kropsskader på sine børn.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx